2777
2789
عنوان

کم اوردم از زندگی باشوهرم

295 بازدید | 9 پست

همش دعوا داریم بحث داریم سر هر چیز کوچیک یعنی شر مسئله ای ک فکرشم نمیشه کرد اخرش ب دعوا بکشه و منو بزنه موقع دعوا هم یه حرفایی میزنه دیگه واقعا واقعا صدای خرد شدن قلبمو میشنوم تو خودم 

مثلا میگه ازت متنفرم نمیخوام حتی صداتم بشنوم خفه شو خیلی بی عرضه و بی لیاقتی 

یا میگه بو میدی😢درحالی ک خودم میدونم بو نمیدم زود زود حموم میرم همش هم از زیر بغل و بادی اسپلش اینا استفاده میکنم ولی این حرفاش واقعا شکسته منو🥹😭

هی میخوام ناراحت نشم ولی حرفاش مث خنجره تو قلبم 

دخترمم یک و نیم سالشه قشنگ همه چیو درک میکنه وقتی باباش منو میزنه میره بوسش میکنه جیگرم کباب میشت براش😭😭😭😭

توان و تحمل جدایی هم ندارم نمیتونم بدون اون دخترمو بزرگ کنم ب کسی غیر خودمم اطمینان ندارم بچمو بزرگ کنه 

با کامنتاتون دل نشکنید مرسی🫂😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واای چقدر ناراحت شدم گلم،شوهرتون مشکل روانی ندارند کاش پیش یه روانکاو میرفتن ولی با این اخلاق خودشیفته ای که دارن بعید هم میدونم

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

واااای خدایا منم ی مدت پدر و مادرم اینجوری بودن یکی از اشناهامون واسمون دوغ و ماست محلی فرستاد از وقتی ک خوردیم اینجوری شده بودن تا پای جدایی رفتن بعدش بایکی حرف زدیم بهمون گفت براشون دعا گرفتن ک ازهم زده بشن و جدایی بینشون بیوفته باطلش ک کردیم درست شدن خدا برا همچین آدمایی نسازه ک زندگی بقیه رو بخاطر حسادت خودشون خراب میکنن