2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد داشتگاه ازاد

97 بازدید | 13 پست

بچه ها من انتخاب رشته کردم حسابداری قبول شدم حالا فردا باید داخل سامانه ثبت نام کنم برای ثبت نام چه مقدار هزینه باید بدیم؟ بعد اینکه همین اول تسهیلات دانشجویی میدن؟

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل سامانه مدارک بارگذاری میکنی، میری دانشگاه بعد اونجا بهت یک شماره دانشجویی موقت میدن میری داخل سایت شهریه ثابت و.. پرداخت میکنی منتظر انتخاب واحد میمونی

داخل سامانه مدارک بارگذاری میکنی، میری دانشگاه بعد اونجا بهت یک شماره دانشجویی موقت میدن میری داخل س ...

چه مقداری از شهریه رو باید پرداخت کنم؟ کامل یا یه درصدیش رو؟

بیمار دارم حالش خوب نیس میشه برا خوب شدنش و برگشتنش پیشمون دعا کنید و یه حمد مهمونم کنید؟
شهریه ثابت رو باید بدی حدود ۶۰۰

فکر نکنم انقدر کم باشه شنیدم یک و هشتصد ایناس

الان یک و هشتصد هست اما بستگی به رشتت داره چقدر پرداخت کنی مثلا مهندسی ها الان باید هشت تومن بدن&nbs ...

خب مثلا من الان ثبت نامم کامل اوکی شد کلاس ها از کی شروع میشه؟

نمیدونم هنوز کلاس های خودم شروع نشده 😅 احتمالا بعد عید  از ۱۸ به بعد

مرسی عزیزم

فکر نکنم انقدر کم باشه شنیدم یک و هشتصد ایناس

پسرم‌داره دانشگاه آزاد میخونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پسرم‌داره دانشگاه آزاد میخونه

موفق باشن. برای چه رشته ای چه مقطعی؟

موفق باشن. برای چه رشته ای چه مقطعی؟

اموزش زبان کارشناسی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ