2777
2789
عنوان

هم خوانی برای درس

194 بازدید | 31 پست

سلام امیدوارم حال تون خوب باشه من دهم انسانی هستم و از اونجایی که امتحانات شبه نهایی و نهایی پیش روم 

تصمیم گرفتم اگه کسی باشه یک گروهی بزنیم و با هم درس بخونیم ، کسی هست؟ 

حیف شد من پشت انسانی ام

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما پشت کنکوری هستین؟ 

بله بااجازتون 

دانشجوام ولی موردعلاقم نیست پس پشت حساب میشم😵‍💫

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
بله خودتونو درگیر کلاس نکنین چون نیازی نیست  ریاضی هم درحد 20درصد عالیه برای انسانی

امحان نهایی رو چی کار کنم؟ نمره ی پایین ۱۵ نمیخوام بیارم ولی دبیر مون کلاس شون کسل کننده ست و من دلم نمیخواد به درس گوش بدم و به زور تحمل میکنم اون زنگو 

موفق باشین منم رشته ای که قبول شده بودم اوکی بود ولی دوست دارم امسالم کنکور بدم  منم انسانی ام

درس میخونی؟

بله بااجازتون  دانشجوام ولی موردعلاقم نیست پس پشت حساب میشم😵‍💫

سلام ما تو روبیکا گروه داریم اگر دوس داری عضو بشی آیدی روبیکا بذار بهت پیام بدم

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

سلام ما تو روبیکا گروه داریم اگر دوس دارین عضو بشین آیدی روبیکا بذار بهت پیام بدم

@Istade3i چیکارا میکنین؟

@Istade3i چیکارا میکنین؟

هر شب گزارشکار میفرستیم 

سوال درسی داشته باشیم از هم میپرسیم

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱