2777
2789
عنوان

قارچ پوستی عاجزم‌کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 42 پست
ببخشید شما آزمایش نمونه برداری پوست دادین چون ممکنه اصلا قارچ نباشه شوهر بیچاره من بعد کلی داروهای س ...

سلام عزیزم

حساسیت به چی بود؟

منم سه ماهه دارو قارچ میخورم و مبزنم هفته پیش  ازمایش دادم‌گفتن قارچ نیست ولی نگفتن چیه پس

هر چه از دوست رسد نیکوست...
سلام عزیزم حساسیت به چی بود؟ منم سه ماهه دارو قارچ میخورم و مبزنم هفته پیش  ازمایش دادم‌گفتن ...

باید ازمایش ایمنی و خون بدین شوهرم هم فعلا نوبتش نیومده ولی دکتر جدیدش احتمال حساسیت دارویی یا هورمونی داده چون یه مدت بخاطر دندوناش همش چرک خشک کن میخورد و آمپول بتا متازون میزد بعدم یبار یه کرم موبر زد به بدنش فرداش تموم بدنش شد مثل کهیر مانند و رفتیم دکتر بدون ازمایش گفت اینا قارچن و شروع کرد دارو سنگین دادن اینم هی بدتر میشد بهتر نمیشد تا دوسه روز پیش که رفت پیش یه دکتر دیگه گفت اینا اصلا شبیه قارچ نیستن و براش نمونه برداری نوشت که اونم معلوم شد کلا قارچ نبودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ازمایش ایمنی و خون بدین شوهرم هم فعلا نوبتش نیومده ولی دکتر جدیدش احتمال حساسیت دارویی یا هورمو ...

نمونه برداری کردید یا فقط ازمایش قارچ دادید؟

از پوستش نمونه برداری کردن شما چطور ازمایش دادین

برا منو از رو‌پوسته هاش تراشیدن گفتن قارچ نیس

باید نمونه برداری بشه هزینش دو میلیون

نمونه برداری سخته؟

درد داره؟

برا منو از رو‌پوسته هاش تراشیدن گفتن قارچ نیس باید نمونه برداری بشه هزینش دو میلیون نمونه برداری س ...

واسه شوهرم هم همین کارو کردن یعنی نمونه برداری فرق داره با این ای بابا چقد دردسر داره ولی خب چکار کنیم مجبوریم انجامش بدیم فقط خدا کنه مشکل خطرناک و جدی نباشه

واسه شوهرم هم همین کارو کردن یعنی نمونه برداری فرق داره با این ای بابا چقد دردسر داره ولی خب چکار کن ...

نمونه برداری بی حس‌میکنن بعد یه تیکه از‌ پوستو میکنن هزینه شم اینی ک من انجام دادم پوسته هاشو برداشتن تو ازمایشگاه قارچ‌شناسی بود شد ۴۰۰‌تومن‌

ولی نمونه برداری دو میلیونه دکتر پوست تو کلینیک انجام میده

یه آقایی که تو کارطب سنتی هست معرفی کنم که خیلیها ازشون جواب گرفتن کارشون حرف نداره تودرمان قارچ پوستی بیماری های پوستی.. ستودنی هستن من که بی نهایت ازشون راضی بودم بعد چندین سال دارو دکترای مختلف به لطف پروردگار درمانم کردن شمارشم میزارم 09390265886

برای قارچ  کشاله ران:کپسول وریکونازول 30 تا و قرص بینافین 20 تا. پماد دست ساز معجزه میکنه(گرونه ولی راحت میشید) لباسها که به محل آلوده قارچ میخورن با آب جوش بشور ید و بعد اتو داغ کنید،بعد بپوشید

چند مدت طول کشید؟چی استفاده کردین خوب شد؟

کل مریضیم گمونم ۹ ماه طول کشید

یه مدت ایتراکونازول خوردم یه مدت تربینافین

هرروز تمام لباسامو با آب داغ می شستم

حوله هامو بعد هر بار استفاده با آب داغ می شستم

هرروز با شامپوی ضد قارچ پاهامو می شستم و ده دیقه می موندم تو حموم تا شامپو اثر کنه

روزی دو بار پماد سرتاکونازول و دوبار پماد کلوتریزمازول میزدم تا شعاع یک سانتی دور ضایعه ها

به هیچ وجه نمیخاروندم

و در پایان پذیرفتم که همیشه سبک زندگیم اینه و قارچها همیشه همراهم هستن

دیگه حرص و جوش نخوردم

و اونموقع بود که خوب شدم کم کم