2777
2789
عنوان

بین این دوتا فیلم😍🎬

127 بازدید | 12 پست

کدومش حجم زیادی اینترنت میبره واسه نگاه کردن؟

و اینکه چقدر اینترنت میخوان؟

از این جور چیزا سر در نمیارم😩

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیفیت ۷۲۰ بیشتر اینترنت میخواد

چقدر مثلا؟

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

دومی قطعا 

چند گیگ؟

با گوشی میبینی اولی اوکیه  حجم کمتری هم داره

۱ گیگ بیشتر میبره؟

آها متوجه شدم مرسی❤

بستگی به خودت داره که میخوای فیلم با کیفیت ببینی یا اینترنت کمتری مصرف کنه.

تو تصویر اولی نوشته ۵۳۰ مگ یعنی کیفیت کمتر و اینترنت کمتر 

تصویر دومی نوشته ۱ گیگ یعنی کیفیت بیشتر و مصرف اینترنت بیشتر. 

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری