2777
2789
عنوان

فیلر بینی قوز دار

142 بازدید | 7 پست

کسی فیلر زده تالا ؟من بینیم قوز داره و افتاده اس 

خوبه بنظرتون؟؟؟

از نیم رخ بدم میاد 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

عکس بزار 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیز  اما میترسم

من نمیترسم اگه واقعا قوزش یکم برطرف شه

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

بنظرم نزنی بهتره منم تازه دوره دیدم برا ژل و بوتاکس ولی فیلر بینی و آنزیم بینی یاد نگرفتم چون واقعا خطرناکه 

جراحی بهترین انتخابه

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
بنظرم نزنی بهتره منم تازه دوره دیدم برا ژل و بوتاکس ولی فیلر بینی و آنزیم بینی یاد نگرفتم چون واقعا ...

پولشو ندارم فعلا 

آخه خیلی زشته حداقل یکم صاف و صوف شه

پولشو ندارم فعلا  آخه خیلی زشته حداقل یکم صاف و صوف شه

خب گل برو پیش یه دکتر خیلی خوب چون اگر خدایی ناکرده اشتباه تزریق بشه یا زیاد تزریق بشه باعث کوری میشه 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

فیلم تاپیک قبلی تو‌خوندم که میگفتی شوهرم میخواد کادو بده و یه چیزی میگم با لحن بعد میگه ب تو چه و.....پس درگیر زندگی خودت شو‌نه من 🦥تاپیک ماپیک گزارش نزن

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم