2777
2789
عنوان

سقط در ۶هفته

247 بازدید | 9 پست

بچه ها تورو خدا سرزنشم نکنید 

بارداری اولم پراکلامسی شدم و فشارم خیلی بالارفتن و دفع پروتئین داشتم و ۳۲ هفته زایمان کردم والحمدالله بچم سالمه و ۱۰ سالشه 

و الان ناخواسته باردار شدم خیلی میترسم نگهش دارم 

هی میگم این بار چه بلایی سرم میاد 

تورو خدا کمک کنید و لی سرزنش نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکتر مشورت کردی 

شاید این دفعه بلایی سرت نیاد 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

وااااای نکنب هههاااا 

منم دفع پروتیین مثبت ۴ داشتم 

هربلایی سرم اومد 

نمیدونی چیا کشیدم 

اماللن دارم اقدام میکنم 

من تا ۲۰ هفته بالااوردم و حتی اب نمیتونستم بخورم 

ب محض خوردن بالامیاوردم 

بعدشم استراحتمطلق 

هفته ای دوبار امپول زدم 

نمیدونی چیا کشیدم 

اما خدا بزرگه مگ قرار همه بارداریا مثل هم باشع ؟؟؟ 

بعدشم کاری نداره برا دفع پروتیینت بدو دکتر نفرولوژی تحت نظر باش و نمک مصرف نکن همین 

افسرده شدی بعد دوازده هفته خوب میشی من الان پانزده هفته هستم خیلی بهتر شدم اوایل گریه میکردم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم