2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یایسه شدم یکسال پریود نشدم ودکتر جوابم کرد وبعد توی دوره دوبار پریود شدم وبعد طبیعی با یک شب حامل ...

واااااااای🤩🤩🤩🤩🤩🤩 الهی شکر 

واقعا این چله معجزه خداس

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
من یایسه شدم یکسال پریود نشدم ودکتر جوابم کرد وبعد توی دوره دوبار پریود شدم وبعد طبیعی با یک شب حامل ...

ببخشید عزیزم مرسی اگ‌اینم جواب بدی

روز چندم چله حاجت رواشدی؟

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
سلام،روز چندم حاجت روا شدین؟خیلی مراقبه داشتین؟

همه تاپیکا شماهستی هنشم پرسیدی چجوری حاجت گرفتی میشه درخواستمو قبول کنی اونجا بگی چجوری حاجت گرفتی ازهرصدتاتاپیک ۹۹ تاش همینوپرسیدی😁

همه تاپیکا شماهستی هنشم پرسیدی چجوری حاجت گرفتی میشه درخواستمو قبول کنی اونجا بگی چجوری حاجت گرفتی ا ...

سلام بله من خیلی تاپیک های این چله رو دنبال میکنم.

و برام جالب بودم بدونم حاجتاشون چقد غیر ممکن بوده،با کسایی صحبت کردم که حاجتاشون مو رو به تنت سیخ میکرد.

حتی کانال شاگرد آیت الله حق شناس رو هم توی ایتا دارم.

با همین استمرار و پرسیدن توی دایرکت منم مصمم شدم و انجام دادم و حاجت گرفتم خداروشکر🥰😍

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
سلام بله من خیلی تاپیک های این چله رو دنبال میکنم.و برام جالب بودم بدونم حاجتاشون چقد غیر ممکن بوده، ...

خسته شدم ازبس چله گرفتم و هیچی تنها امیداخرم همین چله حق شناسع میترسم بگیرم و نشه ازدین زده بشم 

خسته شدم ازبس چله گرفتم و هیچی تنها امیداخرم همین چله حق شناسع میترسم بگیرم و نشه ازدین زده بشم

عزیزم من ۲ سال عقد بودم هی تصمیم میگرفتیم عروسی بگیریم اصلا جور نمیشد،چله گرفتم و تمام معیارا و ملاکای عروسیم و خونه مدنظرم رو گفتم،به محض اینکه چله ام تموم شد کارام روی روال افتاد و بهترین خونه مطابق معیارام نصیبم شد و بهترین عروسی که هررررچی گفتم همون شد و زبانزد خاص و عام🥰

بنظرم بگیر و مراقبه کن همونی میشه که میخوای👌

حاجت شما چیه؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
عزیزم من ۲ سال عقد بودم هی تصمیم میگرفتیم عروسی بگیریم اصلا جور نمیشد،چله گرفتم و تمام معیارا و ملاک ...

خداروشکر ک حاجت رواشدی 

من برای بیماری یکی از عزیزانم میخوام بگیرم 

ولی میترسم

خداروشکر ک حاجت رواشدی من برای بیماری یکی از عزیزانم میخوام بگیرم ولی میترسم

اصلا نترس بگیر و توکل کن.

شما نائب هم بگیری باید مراقبه کنی.

پس چه بهتر خودت با دل شکسته بخونی.

روزای پریود بده نائب بخونه