2777
2789
عنوان

وای دارم از خجالت آب میشم رسماااااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش این چیزا طبیعیه😂

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰
مگه اون لخت بوده؟؟؟؟ خب اینا باید بفهمن توی خونه ی کس دیگه هستن حداقل در رو قفل کنن 

واااا

بچه دوساله نیست که بدون در زدن وارد بشه 

سنی ازش گذشته 

باید در میزد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

کاری نکردین که‌...خیلی عادی باش...ولی بهتر بود خب درو قفل میکردین....بعدم تقصیر خودشه در میزنن باید صبر کنن طرف بگه بیا توو.مخصوصا ک میدونسته شما دو تا اتاقید....

حس میکنم مادرشوهر بازیش گرفته😂

اخه بعضیاشون حسادت میکنن نزدیک پسرشون ک بشی...ایتو شاید الان متوجه نشی ولی به مرور میفهمی😉

من شنیدم ک میگن حسادت میکنن

کاری نکردین که‌...خیلی عادی باش...ولی بهتر بود خب درو قفل میکردین....بعدم تقصیر خودشه در میزنن باید ...

حسادت میکنن نزدیک پسرشون بشی ولی ازت بچه میخوان خو یکی نی بگه بدون اینکه نزدیک پسرت بشیم بچع از کجا بیاریم🤣🤣

واااا بچه دوساله نیست که بدون در زدن وارد بشه  سنی ازش گذشته  باید در میزد

من اگه میدونستم قرارع اینطوری کنه تو اتاق پامو نمی ذاشتم، الانم فقط امروز تموم شه، دیگه صد برابر بیشتر حواسمو جمع میکنم

وای ناخنامو با لاک خوردم از استرس😭😭😭😭😭

اونم که بعد ناهر رف قشنگ گرفت خوابید موندم تنها

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

کاری نکردین که‌...خیلی عادی باش...ولی بهتر بود خب درو قفل میکردین....بعدم تقصیر خودشه در میزنن باید ...

وای من اصلا حالم نیس من فک میکردم میریم اتاق مث همیشه با هم حرف بزنیم، بگیم بخندیم

بعدشم که کلا حواسم نبود

فقط دلم میخاد امروز خیلللللللی زود تموم بشه

خو شوهرته دیگه این مسائل عادیه که تو بغلش بودی خجالت نعره مادر شوهرت بی فرهنگه که بدون اینکه اجازه ...

نمی دونم که اصلا به یه ورشم نیس بعد ناهار رف گرفت خابید بیدارم نمیشه😭 الان یه لحظه اینجا موندن برا من صد ساعت میگذره

عزیزم نارت نشو طبیعیه😂خودتو بزن ب کوچه علی چپ 

نگاه های سنگینش رومه،نمی تونم

فقط دلم میخاد از اینجا برم اگه آقا از خواب بیدار شه، همش تقصیر اونهههههه😭که به عین خیالشم نیس

نگاه های سنگینش رومه،نمی تونم فقط دلم میخاد از اینجا برم اگه آقا از خواب بیدار شه، همش تقصیر اونههه ...

عزیزم آروم باش، تا جایی که میدونم آقایون زیاد براشون اهمیتی نداره برا همین شاید نامزدتون راحت خوابیده، تو هم دیگه انقد فک نکن بهش اتفاقیه که افتاده از این به بعد حواستونو بیشتر جمع کنید

نگاه های سنگینش رومه،نمی تونم فقط دلم میخاد از اینجا برم اگه آقا از خواب بیدار شه، همش تقصیر اونههه ...

وااااا تو مگه عقلت کمه زمان نامزدی زمان اینکاراس دیگه همه اینجورین یه بغل ساده که این حرفا رو نداره ایشون خودش باید شعور میداشت بدون احازه نمیوند خجالت بیشعوری اونو تو میکشی؟؟؟؟