2777
2789
عنوان

بارداری سخت

366 بازدید | 30 پست

دوستان من هفته ۱۱مم 

هفته بعد میرم ان تی

هر بلایی که بگید سرم اومده تو این بارداری 

فقط تنها شانسم اینه خونریزی و استراحتی نیستم

حالت تهوع معده درد سرگیجه..فشار بالا یا پایین..وزن کم کردن ..بالا اوردن تمام محتویات معده و روده ..تپش قلب و..همه اینا رو‌تجربه کردم

کی خوب میشم پس واقعا دیگه خسته شدم

از بس بالا میارم حس میکنم راه گلو تا معده ام زخم شده هیچی نمیتونم بخورم اذیت میشم

ترو‌خدا بگین کی مث من بوده؟؟اصلا خوب میشم 

ها اینم بگم هیچ قرص چ دارو و سرم و امپوای روم جواب نمیده

اصلا معده ام به قرص واکنش شدید نشون میده حتی یک دقیقه قرص و داخل خودش نگه نمیداره فوری بالا میارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطور بودم عزیزم 

انقدر بالا میاوردم 

هیچی م نمیتونستم بخودم 

تا ۲۰ هفته اینطور بودم 

صبور باش میگذره 

صبخ ها کنارت نون خشک بذار بیدار شدی اروم اروم بخور 

گلاب بو کن 

خوابتو درست کن ک سردرد نشی 

آره من طبیعیه خب بارداری برو خداروشکر من بقیه خانم های باردار این تجربیات دارن حالا تصور کن با این همه درد خون ریزی و استارحت مطلقی هم بودی 🚶 ناشکری نکن عزیزم تو این سایت به خدا یه چیزایی از خانم های باردار میبینم دلم میخواد بشینم زار زار گریه کنم براشون 

🌿❤️🌷

منم هفته یازدهمم و دقیقا مثل شما و به اضافه که ویروس جدیدرو هم گرفتم

ای وای روزاتو چطور سر میکنی؟؟

اصلا چیزی میخوری؟؟,

من روزی یک‌وعده میخورم اونم در حدی که نمیرم فقط

همیشه ضعف دارم 

ای وای روزاتو چطور سر میکنی؟؟ اصلا چیزی میخوری؟؟, من روزی یک‌وعده میخورم اونم در حدی که نمیرم فقط ...

عزیزم من تا ماه چهارم یک روز درمیون سرم میزدم..یکم کمکم کرد که نرم بستری بشم.من داروی معدمو با آب دهنم قورت میدادم..حتی آبم نمیشد بخورم..دیگه خودت تصورکن

منم اینطور بودم عزیزم  انقدر بالا میاوردم  هیچی م نمیتونستم بخودم  تا ۲۰ هفته اینط ...

فقط کارم گریه اس😭

صبح ها همیشه بیسکوییت خشک میخورم بازم روی من تاثیری نداره بازم بالا میارم 

همه میگن بری چهار ماه خوب میشی فقط ۱۰روز مونده تا چهارماهم بشه

امیدم به همینه فقط روز شماری میکنم

ای وای روزاتو چطور سر میکنی؟؟ اصلا چیزی میخوری؟؟, من روزی یک‌وعده میخورم اونم در حدی که نمیرم فقط ...

به سختی گاهی از گشنگی زیاد گریم میگرفت.انشاا.. خدا بهمون کمک کنه

((((بیاد اولین دیدار)))
فقط کارم گریه اس😭 صبح ها همیشه بیسکوییت خشک میخورم بازم روی من تاثیری نداره بازم بالا میارم  ...

نگران نباش 

بعصیا ۴ ماهگی بعضیا ۵ ماهگی خوب میشن 

بیاد بغلت همه اینارو یادت میره 

منو ببین انقدر ادیتهاشدم 

تو بارداریم 

ک تهوع و بالااوردن کوچکترینش بود 

اماالان دوباره اقدامم 

دعام کن این ماه حامله باشم

تحمل کن عزیزم تموم میشه وقتی نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری تمام خستگیات یادت می‌ره و کیییف می‌کنی اصل ...

خداکنه .. امیدم به همینه که ۶ماه دیگه زایمان میکنم و‌نموم میشه این روزا

روز به روز دارم اب میشم اطرافیانم همه تعجب کردن از ویار سخت من

فداتشم ان شاءالله بحق فاطمه زهرا خیلی زودتر از اون چیزی که فکرشو کنی باردار بشی و بسلامت یدنیا بیاد ..بارداری سبک و‌راحتی داشته باشی