2777
2789
عنوان

مهربون و خیر خواه هستم 🤌🏻🥺

215 بازدید | 28 پست

درود دوستان عزیزم

اکثرا با سن کمم بهترین مشاورم مهربون و خیرخواهم هستم میتونم کمکتون کنم و مشکلتونو حل کنم 

اینجا بنویسید تا بهتون راه کار بدم یا ارومتون کنم✨️🥲

تنهایی و قوی بودن=من  

دوسش دارم دوسم نداره 

عاشقشم متنفره ازم 

اونقدر خوب و مهربون و نجیب و مرده ک ی ذره بدی نداره ک یاد بديش بیوفتم و زده بشم 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوربامشکل ٱتیسم بچم کناربیام؟

همه ی ادما قطع به یقین یه مشکلاتی دارن که بچه ی شما هم اتیسم داره میدونم سخته خب.. ولی کنارش باش و براش مادری کن سعی کن چیزای زیادی یادش بدی و مهارت یادش بدی که پس فردا رفت تو جامعه از خیلی از ادمای عادی اطرافش ادم حسابی تر باشه و قابل اعتماد و ادم حسابی شمرده شه که این دردای تحقیر اطرافش پیشش پوچ باشن

اگر واقعا دوستش داری ادم حسابیش کن تا خودتم به ارامش برسی

تنهایی و قوی بودن=من  
دوسش دارم دوسم نداره  عاشقشم متنفره ازم  اونقدر خوب و مهربون و نجیب و مرده ک ی ذره بدی ن ...

سعی که با رفتارت جذبش کنی مهربون باشی و اونطور که اون دوست داره باشی اگرم نشد تمام تلاشتو کن از حافظت حذفش کنی

تنهایی و قوی بودن=من  

ما ی ماشین مدل ۱۴ سال پیش رو داریم خونه نداریم اما ی زمین داریم ک حدود ۳۰۰ تومن قیمت خورده ب نظرت با ۲۵۰ ملیونش زمین بخریمو خونه بسازیم  و ۵۰ ملیون بزاریم روی پول ماشینمون یه ماشین ۲۵۰ ملیونی مدل ۹۴ بخریم (۶۰ ملیون وام گرفتیم )بزاریم روش خوبه ب نظرت ؟ آخه تمااااااااام سرمایه ما همون ی تیکه زمینه و تقریبا ماهی ۴ ملیون میاد روی قیمتش ب نظرت بفروشمش با نفروشیم تقریبا ماهی ۴ ملیون سود داره

در همه ی موارد وسواس فکری دارم و ترسو هستم تا جایی ک وقتی یک موضوع رو تو ذهنم باز میکنم و میترسم می‌ ...

به چیزای مثبت فکر کن نزار فکرای منفی بهت حمله ور بشن و وقتی میلرزی سعی کن اون فکر منفی و از خودت دور کنی با چیزای دوست داشتنی اطرافت..

تنهایی و قوی بودن=من  
سعی که با رفتارت جذبش کنی مهربون باشی و اونطور که اون دوست داره باشی اگرم نشد تمام تلاشتو کن از حافظ ...

نمیشششششششه چندین بار غیر مستقیم گفت بهم نزدیک شد و منم پذیرفتم در ظاهر ولی قلبم نمی‌فهمه....

نصفه شب از خوابایی ک میبینم دلم بهم میخوره بیدار میشم حال و روزم خیلی بده خیلییی 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

ما ی ماشین مدل ۱۴ سال پیش رو داریم خونه نداریم اما ی زمین داریم ک حدود ۳۰۰ تومن قیمت خورده ب نظرت با ...

بنظرم هم زمینتو هم ماشینو بفروش یه وامم بگیر خونه بخر

ماشین نداشتن اونقدرم سخت نیست ولی خونه نداشتن سخته 

تنهایی و قوی بودن=من  
نمیشششششششه چندین بار غیر مستقیم گفت بهم نزدیک شد و منم پذیرفتم در ظاهر ولی قلبم نمی‌فهمه.... نصفه ...

فراموشش کن 

ازش دور باش و سعی کن نزدیکش نشی و هر چیزی که توورو به فکرش میندازه و از خودت دور کن

تنهایی و قوی بودن=من  
من خیلی رو عکسام و نظربقیه حساسم چیکار کنم در نظر دیگران مظلوم بنظر نیام؟ اینکه همیشه از حرف زدن ب ...

اول اینکه سعی کن اجتماعی باشی و پیش قدم صحبت کردن خودت باشی که جسارتت و نشون بدی 

صحبت دیگران اگر به صلاحت بود قبول کن اگر نبود که یجوری جوابشونو بده که بشینن سر جاشون و توی مواقع دفاع از خودت درست و حسابی دفاع کن نشونشون بدی 

تنهایی و قوی بودن=من