برای استغاثه از محضر امام زمان عجل الله، دو رکعت نماز به نیت امام زمان بخوانید با حمد و قل هوالله در برخی از منابع سفارش شده است که در رکعت اول بعد از حمد، سوره فتح و در رکعت دوم بعد از حمد سوره مبارک نصر را قرائت نمایید. (هر کدوم راحتین انجام بدین)
بعد از خواندن نماز رو به قبله بایستید و بگویید:
سَلامُ اللَّهِ الْکَامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعَامُّ وَ صَلَوَاتُهُ الدَّائِمَهُ
سلام کامل، تمام، همه جانبه و فراگیر خداوند و تحیت و درود همیشگى
وَ بَرَکَاتُهُ الْقَائِمَهُ التَّامَّهُ عَلَى حُجَّهِ اللَّهِ وَ وَلِیهِ فِی أَرْضِهِ وَ بِلادِهِ
و برکات پایدار و تمام و برازنده حق بر حجت خدا و جانشین او در زمین و تمامى سرزمینها و بلاد
وَ خَلِیفَتِهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ عِبَادِهِ وَ سُلالَهِ النُّبُوَّهِ وَ بَقِیهِ الْعِتْرَهِ وَ الصَّفْوَهِ
و خلیفه او بر همه خلائق و بندگانش، آن کسی که از سلاله نبوت و باقیمانده عترت و از جمله برگزیدگان است
صَاحِبِ الزَّمَانِ وَ مُظْهِرِ الْإِیمَانِ وَ مُلَقِّنِ [مُعْلِنِ] أَحْکَامِ الْقُرْآنِ
صاحب زمان و آشکار کننده ایمان و معلم احکام قرآن
وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ نَاشِرِ الْعَدْلِ فِی الطُّولِ وَ الْعَرْضِ وَ الْحُجَّهِ الْقَائِمِ
و پاک کننده زمین و گستراننده عدالت در طول و عرض جهان و حجّت پایدار
الْمَهْدِی الْإِمَامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِی [الْمُرْتَضَی] وَ ابْنِ الْأَئِمَّهِ الطَّاهِرِینَ
مهدى، آن امام مورد انتظار، پسندیده و فرزند امامان پاک و طاهر
الْوَصِی ابْنِ الْأَوْصِیاءِ الْمَرْضِیینَ الْهَادِی الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّهِ الْهُدَاهِ الْمَعْصُومِینَ
جانشین و فرزند جانشینان پسندیده، رهبر معصوم و فرزند پیشوایانِ هدایتگرِ معصوم
السَّلامُ عَلَیکَ یا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِینَ الْمُسْتَضْعَفِینَ، السَّلامُ عَلَیکَ یا مُذِلَّ الْکَافِرِینَ الْمُتَکَبِّرِینَ الظَّالِمِینَ
سلام بر تو اى عزت بخش مؤمنین و مستضعفین، سلام بر تو اى خوارکننده کافران متکبر و ستمگر
السَّلامُ عَلَیکَ یا مَوْلای یا صَاحِبَ الزَّمَان، السَّلامُ عَلَیکَ یا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ
سلام بر تو اىمولای من، اى صاحب الزّمان، سلام بر تو اى فرزند رسول خدا
السَّلامُ عَلَیکَ یا ابْنَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ، السَّلامُ عَلَیکَ یا ابْنَ فَاطِمَهَ الزَّهْرَاءِ سَیدَهِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ
سلام بر تو اى پسر امیر مؤمنان، سلام بر تو اى فرزند فاطمه زهرا، سرور زنان عالم
السَّلامُ عَلَیکَ یا ابْنَ الْأَئِمَّهِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِینَ وَ الْإِمَامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ
سلام بر تو اى فرزند امامان، آن حجّت هاى معصوم و اى پیشوا بر همه ی خلایق
السَّلامُ عَلَیکَ یا مَوْلای سَلامَ مُخْلِصٍ لَکَ فِی الْوِلایهِ
سلام بر تو اى مولای من، سلامى در نهایت خلوص به تو در ولایت و پیروى
أَشْهَدُ أَنَّکَ الْإِمَامُ الْمَهْدِی قَوْلاً وَ فِعْلاً
گواهى میدهم که همانا تو امامِ هدایت یافته در گفتار و کردار هستى
وَ أَنْتَ الَّذِی تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلا بَعْدَ مَا مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً
و تو کسی هستی که زمین را پر از عدل و داد می کنى، پس از آن که از ستم و جور آکنده شد
فَعَجَّلَ اللَّهُ فَرَجَکَ وَ سَهَّلَ مَخْرَجَکَ وَ قَرَّبَ زَمَانَکَ وَ کَثَّرَ أَنْصَارَکَ وَ أَعْوَانَکَ
پس خداوند در گشایش امر تو شتاب نماید، و خروج تو را آسان نماید و زمان آمدنت را نزدیک تر فرماید و بر یاران و یاورانت بیافزاید
وَ أَنْجَزَ لَکَ مَا وَعَدَکَ فَهُوَ أَصْدَقُ الْقَائِلِینَ
و به آنچه به تو وعده داده وفا کند، که همانا خداوند صادق ترین گویندگان است که در قرآن چنین فرموده
«وَ نُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّهً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ»
و ما مى خواهیم بر کسانى که در زمین ضعیف شمرده شده اند منت گذاریم و آنان را پیشوایان و وارثان قرار دهیم
یا مَوْلای یا صَاحِبَ الزَّمَانِ یا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ حَاجَتِی کَذَا وَ کَذَا…
اى سرورم اى صاحب الزمان اى فرزند رسول خدا حاجت من این و آن … است؛
و به جاى عبارت «کذا و کذا»، خواسته ها حاجات خود را بیان کنید و سپس بگویید:
فَاشْفَعْ لِی فِی نَجَاحِهَا
در مستجاب شدن حاجاتم نزد پروردگار، واسطه شو
فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَیکَ بِحَاجَتِی
من با حاجاتم به سوى تو روی کردم
لِعِلْمِی أَنَّ لَکَ عِنْدَ اللَّهِ شَفَاعَهً مَقْبُولَهً وَ مَقَاماً مَحْمُوداً.
چون میدانم که شفاعت تو نزد خداوند پذیرفته و قبول میشود و مقام تو در بارگاه الهی بس ستوده است
فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّکُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضَاکُمْ لِسِرِّهِ
پس به حق آن که شما را به امر خویش خاص گردانید و براى بیان اسرارش انتخاب کرد