2777
2789
عنوان

تب مداوم بچه خواهشا راهنماییم کنید

279 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان پسر دو سال و ۱۱ ماهه دارم هفته پیش جمعه از صندلی غذا خودشو پرت کرد رو سرامیک که خیلی بد خورد زمین  بردم دکتر و گفت علائم خوخریزی مغزی نداره دوشنبه تب کرد استامینوفن دادم و سه شنبه بردم دکتر گفت  سرماخوردگیه بهش آموکسی کلاو و سیتریزین داد و استامینوفن که در صورت تب هر ۴ ساعت تبش پمجشنبه قطع شد و دیشب دوباره تب ۴۰ درجه داشت که دوباره مراقب و پاشویه و استامینوفن دادم که خدا رو شکر از ساعت ۵ صبح تبش قطع شده 

دوستان پسرم از نظر علائم سرماخوردگی نداره اصلا با اینکه دکتر میگه سرماخوردگیه و اینکه دائم میگه دلم درد می کنه

عزیزان کسی اطلاعات یا تجربه ای داره ؟ ممکنه ضربه باعث این اتفاقات باشه؟ یا نیمه شب که یردمش بیمارستان ویروس گرفته باشه...

برام دعا کنید از این آشفتگی دربیام 😢

احتمالا تبش گوارشیه دستش تو دهنش نکرده یایک چیز آلوده بخوره  آلوده نخورده واسه ضربه سر معمولا بالا میارن از سرش سی تی اسکن گرفتین؟

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا تبش گوارشیه دستش تو دهنش نکرده یایک چیز آلوده بخوره  آلوده نخورده واسه ضربه سر معمولا ب ...

بچه که دستشو تو دهنش می کنه بردم بیمارستان کودکان بهرامی گفتن اصلا سیتی اسکن نداریم دکتر ویزیت کرد گفت علائمی نداره احتمالا مشکلی نیست

ویروسه .خیلیی هم مقاومه ..پنج روز طول میکشه 

بله دختر من دقیق سر ۵روز خوب شد 

این ۵ روز تب شدید هر ۴ساعت باید بهش استامینوفن میدادم یک بسته و نصفی قرص خورد ولی ۵روز ک تمام شد خوب شد

تو رو به جدت منو لایک نکن
بچه که دستشو تو دهنش می کنه بردم بیمارستان کودکان بهرامی گفتن اصلا سیتی اسکن نداریم دکتر ویزیت کرد گ ...

درست گفته دکتر.. مشکل مغزی بود استفراغ جهشی داشت و بیحالی و خاب زیاد

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
بچه که دستشو تو دهنش می کنه بردم بیمارستان کودکان بهرامی گفتن اصلا سیتی اسکن نداریم دکتر ویزیت کرد گ ...

نه ضربه مغزی نشده یک ویروس وارد بدنش شده وقتی تب میکنه گل ختمی رو بزار توی آب سرد بنفش که شد رنگش آبشو بده بخوره گلهارم بزار رو بدنش سریع تبش میاد پایین

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️