2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می گن سخته و استمرار و تلاش میخواد.منم بین تجریی و ریاصی گیر کزدم

من با اینکه الان وضع زیاد خوبی ندارم ولی از تجربی اومدن پشیمون نیستم بنظرم از ریاضی بهتره

لایک نکن،ریپلای نکن

من با اینکه الان وضع زیاد خوبی ندارم ولی از تجربی اومدن پشیمون نیستم بنظرم از ریاضی بهتره

واقعا؟ چرا؟

الان کلاس چندمین؟ 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
واقعا؟ چرا؟ الان کلاس چندمین؟ 

کنکوریم.ببین تجربی تهش اینه که حداقل ده دوازده تا رشته داره که بازار کارشون تضمین شده‌ست ولی هرچی مهندس دورم میبینم بیکارن.میبینی طرف برق امیرکبیر خونده ولی واقعا به چیزی که لیاقتشو داشت نرسیده.تجربی با یه تلاش متوسط میتونی به پرستاری،مامایی،علوم آز رسید که بازار کارشون خیلی خوبه

لایک نکن،ریپلای نکن

کنکوریم.ببین تجربی تهش اینه که حداقل ده دوازده تا رشته داره که بازار کارشون تضمین شده‌ست ولی هرچی مه ...

حرفت خیلی درسته‌.ماهم توی فامیل ی بنده خدایی داریم ک مهندسی برق خونده ولی خب تاکسی کار میکنه.من میگم اگ برم‌رباضی بایدد صد درصد مهاجرت کنم..چون توی رشته ی ریاضی شما زمانی موفق میشی ک مهاجرت کنی..و گرنه توی ایران موندن هیچ فایده ای نداره.باید برا خودت کار پیدا کنی ک بیکار نباشی.امامن میگم اگ دراینده نتونستم ودلشو نداشته باشم مهاجرت کنم چی؟ بایدبیکار توی ایران‌بمونم؟

تجربی میگن سخته و تلاش بسیااار زیاد میخواد.من هوشم واستعداد دارم ولی ازشون استفاده نمیکنم و اراده و تلاش وانگیزم صفرره..میگم اگ برم تجربی شاید کم بیارم،افسرده شم و...

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍