2777
2789
عنوان

باورهای قدیمی بارداری

189 بازدید | 8 پست

سلام. من سه ساله در جستجوی بچه ام ولی موفق نشدم. هر راهی بلد بودم رفتم. حتی ای وی اف

چند وقته یکی بهم گفته شاید چله داری. تو نی نی سایت گشتم هم موافق داشت هم مخالف. من خودم تاحالا به اینا اعتقاد نداشتم ولی یه وقتایی آدم عاجز میشه و نمیدونه چیکار کنه.

تو سایت یکی گفته بود از رو حیوان مرده بپر. یکی از رو قبر بپر و یکی هم گفت تو جای یه زن که تازه وضع حمل کرده بشین.

راستش چند هفته دیگه یه اقواممون وضع حمل میکنه ولی اصلا روم نمیشه از این کارا بکنم. یه دوتا همکارم دارم گفتن بعد چند سال با این کار باردار شدن. نمیدونم دیگه چی درسته چی غلط . اول دست به دامن علم شدم ولی موفق نشدم الان فکرم درگیر این‌چیزها شده. لطفا قضاوتم نکنید خیلی حالم بده که به این چیز ها رو آوردم. 

حالا بهم بگید کسی تجربه ای داره یا کسی را میشناسه که با دعا بتونه مشکل را حل کنه!

قوربونت برم منم مثه تو بودم دقیقا ۳سال همه کار کردمو نشد...خواهرم گفت چله روت افتاده...اما من اعتقاد نداشتم و انجام ندادم...بعدم با همون تکرار ای وی اف باردار شدم...بنظرم یه چیزایی رو اگه اعتقاد نداری انجام ندی بهتره

طبق تاپیک هات الان ۲ ساله که باردار نشدی و ۵ ساله اقدامی

اول از همه باید خدا برات بخواد.مطمئن باش خدا در بهترین وقت ممکن بهت یه نی نی ناز میده.اگه تا الان بهت نداده ببین چه خطایی ازت سرزده گاهی چیزایی از خدامیخوایم خدا اول صبرمیکنه رو بیاریم به خودش و از خودش بخواییم نه بریم دنبال جادو و ... گاهی چیزی میخوایم خدا از روی حکمت نمیده و در وقتی که تو شرایطشو داشته باشی و وقتش باشه بهت میبخشه

من بعد ۶ سال بچه دارشدم ۲ تا ای وی اف منفی و یه بارداری سخت که هرلحظه اش خطر ازدست دادن بچه تهدیدم میکرد.ولی خداخواست پسرم زنده موند همه ازش ناامید شدن.معجزشو به چشم دیدم وقتی توی ۶ ماه تا پای اتاق زایمان رفتم ولی خدا نگهش داشت.

دوسال چیزی نیست که انقدر زود ناامید شدی و به این خرافات رو اوردی.توکل کن برخدا ذکر استغفار زیاد بگو.رب لا تزرنی فردا و انت خیرالوارثین.اینو خیلی بگو.نماز بخون زیارت عاشورا بخون سوره حجرات بخون.

یه دکتر خوب هم پیداکن دوباره اقدام کن.

من وقتی دوبار از یه دکتر نتیجه نگرفتم و دو سال عمرمو هدر دادم رفتم پیش یه دکتردیگه و خداخواست باراول مثبت شدم

انشالله که دامنت سبز بشه ولی به جایی بگی شاید چله رومه چله زیارت عاشورا و سوره یاسین بردار از خدا طلب بخشش کن مطمئن باش اینا زودتر برات جواب میده

شما قرص ضدبارداری هم استفاده کردی این قرص روند باردار شدن رو به تعویق میندازه.ممکنه یکسال طول بکشه ممکنه ۵ سال طول بکشه

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تاپیک هات الان ۲ ساله که باردار نشدی و ۵ ساله اقدامی اول از همه باید خدا برات بخواد.مطمئن باش خ ...

خیلی دعا خوندم خیلی قرآن خوندم هر شب و هر روز. بچم که سقط شد از همون لحظه انتقال جنین سپردمش به خدا، ولی فقط ۶ هفته برام نگهش داشت. میدونم خیلی ها بار چندم موفق شدن ولی خیلی نگرانم دست خودم نیست نمیتونم فکر و مغزم را آروم نگه دارم. از یه طرف مشکلات پلی کیستیک و اندومتریوز از یه طرف سنم که روز به روز بالا میره و شانش کم میشه الان ۳۵ سالمه. هرکس منا میدید میگفت چقدر ریلکسی و واقعا هیچ استرس نمیگرفتم ولی الان از بعد سقط یه شل خواب آروم نداشتم یا قاشق غذا با آرامش نخوردم. میدونم بده ولی دست خودم نیست . ۵ کیلو این مدت لاغر شدم. مغزم را نمیتونم آروم کنم

مشکل شما چی بود؟

منم تخمدان پلی کلیستیک و ضخامت خیلییی کم رحم

شاید صلاح تو در این بوده

اگه دنیا میومد بچه سالمی نبود و یه عمر پشیمون بودی خوب میشد؟

اولین شرط انتقال مثبت خداست دوم دکتر خوب. سوم ارامش و یه ذهن اروم یوگا کار کن مدیتیشن کارکن.بازم دعا و قران و نماز ادامه بده

من تو دوتا انتقال قبل خیلی دعا خوندم ولی نگرفت شاید صلاح من در این بوده

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

الان فقط منفی نگری میکنی منفی میبافی و چیزی که برات پیش میاد نتیجه اش چیه؟شکست

ذهنتو اروم کن یه دکتر خوب انتخاب کن بدنت رو تقویت کن چیزای مقدی و گرم بخور و یکبار دیگه اقدام کن با توکل برخدا

بچه ها من دوتا جنین دیگه دارم.

تو نت در مورد پیاز درمانی و خرنوب و .... میخوندم گفتم انجام بدم ولی باز گفتم شاید طبع ها فرق داشته باشه بدتر نشم.

تو دکتر ۲۴ پیام دادم به یه دکتر گیاهی که گفت متخصص زنان هست.

گفت ازمایش هام را براش بفرستم. ولی در کل نظرش این بود اون دو تا جنین هم ضعیف هستن و نمیشه. و یبار بعد دارو ها که داد تخمک کشی کنم. و بعد انتقال بدم.

البته چند روز دیگه باید برم پیش دکترم باهاش مشورت میکنم ولی نظر شما چیه! چون این سقط زیر ۸ هفته بوده جنین هام ضعیفن و فایده ندارن!

من این بار تو به مرکز دولتی انتقال و تخمک کشی داشتم. آیا کیفیت کار جاهای مختلف فرق داره و خصوصی ها بیشتره؟ خصوصی ها هزینه خیلی بالاست هربار ۴۰ تا ۵۰ میلیون باید بدم که برام خیلی سنگینه!