طبق تاپیک هات الان ۲ ساله که باردار نشدی و ۵ ساله اقدامی
اول از همه باید خدا برات بخواد.مطمئن باش خدا در بهترین وقت ممکن بهت یه نی نی ناز میده.اگه تا الان بهت نداده ببین چه خطایی ازت سرزده گاهی چیزایی از خدامیخوایم خدا اول صبرمیکنه رو بیاریم به خودش و از خودش بخواییم نه بریم دنبال جادو و ... گاهی چیزی میخوایم خدا از روی حکمت نمیده و در وقتی که تو شرایطشو داشته باشی و وقتش باشه بهت میبخشه
من بعد ۶ سال بچه دارشدم ۲ تا ای وی اف منفی و یه بارداری سخت که هرلحظه اش خطر ازدست دادن بچه تهدیدم میکرد.ولی خداخواست پسرم زنده موند همه ازش ناامید شدن.معجزشو به چشم دیدم وقتی توی ۶ ماه تا پای اتاق زایمان رفتم ولی خدا نگهش داشت.
دوسال چیزی نیست که انقدر زود ناامید شدی و به این خرافات رو اوردی.توکل کن برخدا ذکر استغفار زیاد بگو.رب لا تزرنی فردا و انت خیرالوارثین.اینو خیلی بگو.نماز بخون زیارت عاشورا بخون سوره حجرات بخون.
یه دکتر خوب هم پیداکن دوباره اقدام کن.
من وقتی دوبار از یه دکتر نتیجه نگرفتم و دو سال عمرمو هدر دادم رفتم پیش یه دکتردیگه و خداخواست باراول مثبت شدم
انشالله که دامنت سبز بشه ولی به جایی بگی شاید چله رومه چله زیارت عاشورا و سوره یاسین بردار از خدا طلب بخشش کن مطمئن باش اینا زودتر برات جواب میده
شما قرص ضدبارداری هم استفاده کردی این قرص روند باردار شدن رو به تعویق میندازه.ممکنه یکسال طول بکشه ممکنه ۵ سال طول بکشه