2777
2789

خسته شدم الان با خانوادم دعوام شد بیست و چهارساعت شبانه روز پنج ساعت فقط دونگی را میبینن شب  و صبح  هر دفعه دوقسمت پشت سر هم میذاره دوساعت و خورده .نمیزارن یه اخباری یه مستندی زهرماری نگاه کنم

شوهر منم اینقد فرار از زندان میبینه عق زدم دیگه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و جومونگ و مختار..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اصن براشون مهم نیست. فقط میخوان یچی پخش کنن بره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

چندروز رفتم مغازه لباس فروشی 

زنه هول بود جمع کنه در مغازه رو ببنده مگفت برم دونگی ببینم🤣

البته بنده خدا سنش زیاد زیادم با گوشی واینا سرکار نداره

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

حداقل از جومونگ بهتره که چند ماه یه بار باز میزاره این رو بعد چند سال باز گذاشته ولی ۲ قسمت برای منی که عاشق دونگی بودم هم زیاده پس برنامه و مخاطب دارن دیگه غیر سریال کره ای چاره ندارن

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

🤣 کل فامیل ما جومونگ و دونگی و یانگوم میبینن نه یه بارا صد بار فکر کن سی دیاشم خریدن.من اصلا ندیدم در حد اسماشون بلدم.یه سری همه محو تلویزیون بودن یه صحنه ای رسید گفتم اینجاست جومونگ عاشق یانگوم میشه ها بعد همه غر زدن بهم یه ربع داشتن توضیح میدادن اخر رشته فیلم از دستشون در رفت 😂😐مهمونیاشونو با زمان پخش این مزخرفات تنظیم میکردن یه مدت 😂

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙