2777
2789

داروهای غیرمجاز مصرف کرده بودم مجبور به سقط بودم تو ۸هفته، ضربان هم نداشت.

اون قسمت از جفت که سفته رو دفع نکردم. کسی که تحربه داره راهنمایی کنه لطفاً. دوست ندارم برم بیمارستان. میترسم. زیر نظر ماما تو خونه سقط کردم که نرم بیمارستان. حالا میخوام بدونم با پایان اون دردهای وحشتناک هنوز ممکنه تو خونه دفع بشه؟

ازهمون مامات بپرس خب

برگ سنابخورکلادفع بشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما گفت شنبه برم معاینه اگر لازمه دارم بده و... برگ سنا از عطاری؟ چجوری؟ زایشگاهم همون دیشب گفت ب ...

برگ سناپودرش کن ۱قاشق چای خوری باآب بخور

خودش دفع میشه انشاءالله

بیمارستان که پدرت رودرمیارن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ماما گفت شنبه برم معاینه اگر لازمه دارم بده و... برگ سنا از عطاری؟ چجوری؟ زایشگاهم همون دیشب گفت ب ...

تجربه دوستم را برات مینویسم ....

اون بعد سقط روزی دوتا لیوان زعفرون اب شده غلیظ 

دمنوش بومادران 

دمنوش مریم گلی 

دمنوش اویشن 

اب زرشک 

چای دارچین غلیظ 

دمنوش بابونه 

دمنوش گلپر 

هر روز اینا را روزی چند بار و زیاد خورد 

رفت سونو دکتر تعجب میکرد میگفت رحم پاکه پاکه 

عاشق مولانا💗

21روز روزی 1دونه قرص متیل ارگونوین0.125 بخور

وایسا پریود بشی بعد برو سونو. 

بابونه و اویشنم دم کن بخور. 

من 55روز سقط کردم اما بقایام باهمینا ک گفتم کم شد

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️