2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا برام سوال چرا انقدر نظامی ها رو می کوبید؟ هی میگید طرف زن فلان شغل میشه اما نظامی نه  ...

خوشبخت بشید عزیزم 

چقد شبیه همیم 😍

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
واقعاا؟ نمیدونم والا. یعنی داداشم برا دختره کمه؟ خب از کجا میدونی وضع داداشم بد باشه و بی اصالت.. ...

سلام عزیزم ببخشید وسط تاپیکت اینو ازت میپرسم 

چرا میخوای دوباره کنکور بدی؟ یعنی مامایی خوب نبود ؟ یا شما خودت دوست نداشتی؟ یا کار پیدا نکردی؟ 

چرا همین مامایی و ادامه نمیدی تا دکترا؟

آخه منم ترم ۲ مامایی ام رشتم دوست دارم ولی خب خیلی نگرانم برا کار و درآمد و اینا 

ولی دلم میخواد حتماً تا دکترا بخونم ولی شاید مثلاً رشته ارشدمو عوض کنم 

والا😂😂برادر شوهر من دنبال ی نفره ک یا تک دختر باشه با ی بابای فوق پولدار یا دکتر باشه😐

اتفاقا یکی از فامیل های ما هم ملاکش این بود 

رفت یه دختر پولدار گرفت 

جالب این بود دختر پولدار جهیزیه خاصی نیاورد 

دوم اینکه شاغل بود یه هزار تومنی خونه این پسر خرج نمیکرد میگفت تو مردی وظیفته باید خرج لباس و کرایه ماشینم بدی 

هیچی دعواشون شد جدا شدن پسره داره سکه میدن از اون پول پدر که هیچی عایدش نشد تازه یا عالمه از دست داد

سلام عزیزم ببخشید وسط تاپیکت اینو ازت میپرسم  چرا میخوای دوباره کنکور بدی؟ یعنی مامایی خوب نبو ...

عزیزم منم ماما هستم البته 10 سال هست کارمند شهید بهشتی هستم،نگران کار نباش هر سال آزمون استخدامی هست، دنبال ارشد و پیشرفتت هم باش، رشته جالبیه، هم برای خانواده ت و هم مردم خیر داری 

اتفاقا یکی از فامیل های ما هم ملاکش این بود  رفت یه دختر پولدار گرفت  جالب این بود دختر ...

هرکس زنی را بخاطر ثروتش بخواهد خدا او را به همان وامیگذارد.

هرکس زنی را بخاطر زیباییش بخواهد چیزی خواهد دید که خوشایند او نیست.

هرکس زنی را بخاطر عفت و ایمانش بخواهد خدا همه اینها را ب او عطا میکند.

پیامبر(ص)

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]