2777
2789
عنوان

برای داداش بزرگم میخوایم بریم خواستگاری ۲جا

| مشاهده متن کامل بحث + 47688 بازدید | 507 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه کراش داشتم تماام فالورهاش دخترای پزشک و دندون داروساز بودن خودشم مهندس بود وضع مالی توپ بعد از بس رو دخترای پزشک کراش داشت خودش رفت دکترا دانشگاه ازاد خوند بلکه بتونه با یه دختر پزشک ازدواج کنه

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
همه ی دانشجوهای پزشکی یا دندون که با دکترا ازدواج نمیکنن آخه عزیزم،و اینکه خود داداشم تقریبااا به ان ...

عزیزم ببخشید اینو میگم ولی به درآمد نیست 

خیلیا الان درآمد بالاتر از پزشک دارن ولی چون من این قشر رو خوب میشناسم ، اینا معمولا دنبال یکی هم پرستیژ خودشونن 

اینجا داری نظر سنجی می‌کنی که کدوم رو انتخاب کنه داداشت 

ولی به نظر من اونا باید انتخاب کنن نه شما 

ایشالا هر چی خیره براتون 

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
حالا شغل برادر ایشون بد نیست صادرات و واردات اما کدوم پزشکی میاد زن نظامی بشه؟ مگه اینکه عاشق بشن.

روم به دیوار دانشجو پزشکی دیدم با خدماتی بیمارستان ازدواج کرده 🥴

‌بزرگترین مصیبتی ک یک مرد میتواند ب آن دچار شود ازدواج با زنی بساز است

داداشم مهندسه و کار صادرات و واردات انجام میده. ملاکش دکتر بودن و اخلاق خوب و سفیدیه 🤫

تو تاپیک زدی مارو حرص بدی فک کنم 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

شوهر من مهندسه و توی یک کارخونه مسئول یه قسمته. خیلی از همکارهاش زن پزشک، داروساز و دندون پزشک دارن. من خودم پی اچ دارم. الان خیلی از دخترها با سطح دانشگاهی بالا ترجیح میدم با کسی ازدواج کنن که درآمد و لول اجتماعی خوبی داشته باشه نه اینکه صرفا پزشکی باشه که تا چهل سالگی به درآمد برسه. نمی‌دونم چرا همه اینقدر استارتر رو کوبیدن. از لحاظ سفیدی هم چه خوبه که داداشش الان معیار خودشو گفته تا بعداً بخواد بزنه توی سر زن بدبخت بگه من زن سفید میخواستم.

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
قربون ملاک و معیار خودت و برادرت داداشت میگه سفید باشه تو هم که فقط میگی داداشم درمیاره 😂😂😂😂

ولش کن‌مغزشون مشکل داره🤣یجور دخترای بدبختو توصیف میکنه انگار خودش انجیلنا جولیه و داداشش برد پیت 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

یاد خواستگاری رفتنهای خودمو مامانم افتادم😅

گاهی تو ی روز سه جعبه شیرینی میذاشتیم تو ماشین و با عکس داداشم راه میفتادیم خواستگاری😂

حالا داداش بنده خداهم بی خبر

او در بر و ایام به کام است...