2777
2789
عنوان

قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 34 پست
لطفا انجامش نده شنبه تا ۱۴:۵۰ قمر در عقرب هست یعتی از ۱۹ شعبان تا ۲۰ 

چیکار کنم برای تخمگذاری این روز باید اقدام کنم نهایت تا فردا اگه ماه دیگه بشه نمی‌دونم که چی بشه ..‌قندم بالاست لب مرزی هستم هی بالا و پایین داره الان برای بارداری سه ماه دارم قرص می‌خوردم تا اومده پایین شوهرم اعصابش خورد شده هی امروز و فردا میکنم امشب گفت اصلا نمی‌خوام دیگه به روز راضی اش کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم پس ای خدا ،😭😭😭

رابطه داشته باش ولی باکاندوم.لذتش روببر.بی خیال .اقدام روهم بگذارواسه بعدقمردرعقرب.اگرهمسرت کم میل هست این قرص روبخوره.عالیه.پست بعدمی گذارم

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اقدام نکنی بهتره

تا چقدر بده ..آخه بعضی کارا مکروهه ولی خوب انجام میدی ولی اونقدر ضرر نمیکنی ..این تا چقدر بده ..من یه سقط داشتم طاقت مریضی و سقط ندارم..از طرفی شوهر هم خسته شده یه ساله دارم هی این ماه و اون ماه میکنم هر بار به اتفاقی میفته این ماه همه‌چی  جور بود کلی هم همکاری کرد تو رژیم کاش نمی‌فهمیدم کاش 

رابطه داشته باش ولی باکاندوم.لذتش روببر.بی خیال .اقدام روهم بگذارواسه بعدقمردرعقرب.اگرهمسرت کم میل ه ...

اقدامم برای جنسیت هست چون پسر می‌خوام باید توی تخمگذاری باشه قبل و بعدش احتمال دختر خیلی بیشتر میشه  خدایا چرا شانس من اینه خدایا نه طاقت دارم بلایی سر بچه بیاد نه طاقت دارم ماه دیگه بندازم 

رابطه داشته باش ولی باکاندوم.لذتش روببر.بی خیال .اقدام روهم بگذارواسه بعدقمردرعقرب.اگرهمسرت کم میل ه ...

می‌دونی به خاطر رژیم من هزینه کردم وقت گذاشتم ..شوهرم اصلا همکاری نمیکنه ..چند بار میخواستم اقدام کنم ولی چون رژیم رعایت نمی‌کرد ول کردم این ماه خیلی همکاری کرد ولی الان دیگه کم کم صداش در اومد و دیگه کم کم خسته شد منم گفتم چند  روز دیگه اقدام میکنم دیگه تا الان فقط رعایت کرد ..‌با خودم گفتم خدایا میبینی با چه سختی دارم رعایت میکنم بهم همین ماه یه پسر بده که منم طعم هر دو رو بچشم ....

می‌دونی به خاطر رژیم من هزینه کردم وقت گذاشتم ..شوهرم اصلا همکاری نمیکنه ..چند بار میخواستم اقدام کن ...

بسپاربه خداهمه چی رو.ازقبل نوشته شده تقدیرت.استرس نداشته باش

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
نه اصلا.برولذتش ببرولی باکاندوم.

بهش گفتم ماه دیگه گفت اصلا کلا نمی‌خوام رفت خوابید ..‌میگه منو مسخره داری هی اینک بخور اینو نخور آخه بعضی مواقع خیلی هوس لبنیات میکرد یا ترشیجات نمیزاشتم گفت این ماه فقط نخور ..‌فردا هم می‌دونم کلا رژیم رو میزاره کنار ...😓😓😭

ببخشید فلکی عقرب با عقرب چه فرقی داره ...الان نوشته عقرب از دهم تا دوزادهم فلکی عقرب از دوزادهم تا چ ...

نمی دونم.اینترنت کامل توضیح داده.ولی ۱۲تا۱۴مهمترهست چون ازنظرآیت الله حسن زاده فلکی مهمترهست.بسپاربه خدا.من خیلی  هارودیدم رعایت کردن وبه نتیجه نرسیدن.دلت روآرام کن.هرچی که خدامیده حکمتی داره.اگرپسررزقت باشه میرسه.هنوزجوان هستی.یه کانال داخل ایتاهست دوتاکافی نیست.خیلی هابچه ی سوم به بعدآوردن وکلی راضی ان.😁🥰

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
چیکار کنم ،😭😭

فاطمه میگم من‌خیلی دلم نی نی میخاد چکار کنیم‌..اصن این تاپیکت هم‌خوندم خود منی‌‌‌منم این روزا که میفته قمر در عقرب اینا روانی میشم...خدایا یه بار بهمون یه دستع گل دادی یه بار دیگه لایق بدون یه بچه سالم دیگه هم بده دوتامون.....بیا توروخدا برا هم دعا کنیم .....من اسمم سمانه...تو واسه من من براتو....من تازه لامصب سنم هم بالاس😭..کاش اصن بعد اقداما آدم میفهمید هست یا نه سریع

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن