2777
2789

به معنای واقعی امیدم تموم شده 😢خیلی خدارو صدا کردم اما خدا نگاهمم نمیکنه 

ممکنه برام دعا کنین شاید خدا به حرفای شما گوش کرد

مرسی که اومدید تاپیکم 😢

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چی ناراحتی عزیزم؟

از زندگی که هرچی براش تلاش میکنم خدا در رو هی میبنده روم 

طولانیه فقط اینطور بگم که صبری که کردم خدا جواب این همه صبوری رو بهم نمیده😢

زود برو دیگه مجبوری. تیمم بدل از غسل جنابت کن 

مهمون خونمونه رودربایستی دارم . حموم هم داخل اشپزخونس روم نمیسع برم حموم..

وگرنه آب هست

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

از زندگی که هرچی براش تلاش میکنم خدا در رو هی میبنده روم  طولانیه فقط اینطور بگم که صبری که کر ...

خدا به هرکسی اندازه توانش غم و اندوه میده

منم انقدررر صبرم زیاده که واقعا تو هم سن و سالام ندیدم کسی مثل من غم و دغدغه داشته باشه

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱
خدا کمکت کنه عزیزم. دل شاد باشید. برای ما هم دعا کنید. برای بد بختی هام. بدهکاریم. معلول دارم. خیلی ...

حتما براتون دعا میکنم خدا پشت وپناهتون باشه

خدا به هرکسی اندازه توانش غم و اندوه میده منم انقدررر صبرم زیاده که واقعا تو هم سن و سالام ندیدم کس ...

کاش اینقددددر صبور نبودیم 

کاش خدا هم ظرفیت کم بهمون میداد 

بعضی اوقات فقط به نبودن خودم فکر میکنم

خواشون برد برای نماز صبح یواشی برو

نمیخوام بهونه بیارما ولی ...

دوست ندارم بفهمن کاری کردیم...

تو پذیرایی خوابیدن ، تعداد بالاس🥲🫣

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

کاش اینقددددر صبور نبودیم  کاش خدا هم ظرفیت کم بهمون میداد  بعضی اوقات فقط به نبودن خودم ...

به این فکر کن که این غم و اندوهت همیشه نمیمونه و میگذره، اما خداوند خودش گفته ما انسان رو در رنج آفریدیم پس طبیعیه 

به این فکر کن که این غم و اندوهت همیشه نمیمونه و میگذره، اما خداوند خودش گفته ما انسان رو در رنج آفر ...

همه بهم میگن اینطوری نمیمونه اما سالهاست مونده و من نمیتونم کاری بکنم برای خودم و زندگیم 

کاملا مثل پرنده قفسی ام😢

همه بهم میگن اینطوری نمیمونه اما سالهاست مونده و من نمیتونم کاری بکنم برای خودم و زندگیم  کامل ...

من نمیدونم مشکلت چیه و چی توی دلت میگذره اما حتما راه حلی داره، یا شرایطتتو باید عوض کنی یا خودتو تغییر بدی، بهتره با یه مشاور درمیون بگذاری

من نمیدونم مشکلت چیه و چی توی دلت میگذره اما حتما راه حلی داره، یا شرایطتتو باید عوض کنی یا خودتو تغ ...

همه اینکارارو کردم خواهری 

اما دست من نیست درست شدنش

دست همسرمه اما اونم بعد این همه سختی که حالا زمان استفاده مونه رفته توی لاک افسردگی 😢