2777
2789

میکم میرم طبیعت خوب میشم اونجام میرم فقط ی گوشه تو‌خونه میشم انگار یادم رفته چطوری لذت ببرم میگم خرید میرم خرید بازم هیچ فرقی ب حالم نمیکنه کلا سردرگمم خونه هیچکی نمیتونم برم اروم قرار ندارم احساس ارامش ندارم ی جوریم😭بعضی اوقات حس دیونگی بهم دست میده

اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه ابجیم که دامنش سبز بشه🙏🏼❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا و عمیقا همینطورم چون حس میکنم اونی که خودم میخواستم نشدم اعصابم خیلی بهم ریخته است 

وای دقیقا زندگیم شده حسرت طلاق و اینکه اونی ک میخواستم نشدم حالم خیلی بده

اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه ابجیم که دامنش سبز بشه🙏🏼❤️

شما قطعا افسرده

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

هستید!!!

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

منم همینطور اگه دخترم نبود تا حالا مرده بودم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

اصلاح مزاج کن..

ورزش کن..

تاثیر داره..

من وقتی بلغمم زیاد میشه دلم نمیخواد از جام بلند شم..مغزم یه لیست از کارهایی که باید انجام بدم رو میگه..ولی جسمم حس تکون دادن به خودش نداره و میخواد ولو شه رو تخت فقط‌..اما خودمو که وادار میکنم به انجام کاری ..چند روز که فعالیت میکنم بلغمم کمتر میشه بهتر میتونم به زندگیم برسم.. اون حس بد میره..به کارام راحت تر میرسم

اصلاح مزاج کن شاید اوکی شد مال شما هم

خیلی حس بدیه خیلییییی ادمو از داخل میخوره

هعییی

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️