2777
2789

یه مشکلی برام پیش اومده که نیاز به کمک شما دارم.

حقیقتش اینه که من و همسرم هفت ساله با هم ازدواج کردیم و خدا بهمون بچه نداد

و مشکل هم از طرف من هست.

همسرم مرد فهمیده و مهربونیه و منو خیلی دوست داره از همون اول که فهمید من مشکل دارم گفت فدای سرت.

یکی دو سالی دنبال درمان رفتیم و دوبار آی وی اف کردم که نتیجه ای حاصل نشد.

خانواده همسرم وقتی متوجه شدن مشکل بچه دار نشدن از جانب من هست و چون پسرشون تک پسره ، شروع کردن به طعنه و کنایه. و به همسرم پیشنهاد دادن که زن بگیره . خلاصه بگم براتون خیلی اذیتم کردن توی این چندسال و تنها دلخوشی من همسرم بود که بهم اطمینان داد که دوسم داره و ازم جدا نمیشه. و حتی مکان زندگیمون هم عوض کرد که با خانوادش فاصله داشته باشیم و کمتر ازار و اذیت کنند. اما بی فایده بود و از راه دور همچنان برای همسرم دختر پیدا می‌کردند و مدام بهش پیام میدادن بیا زن بگیر.

یکماه پیش وقتی به شهر قبلیمون برگشته بودیم من ویروسی گرفتم که سیستم گوارشیم درگیر شد و چند روزی حالت تهوع و معده درد و ... داشتم جوری که همه بهم میگفتن بارداری ولی من مطمئن بودم اینجور نیست چون پریود بودم

یه روز که از دکتر برمیگشتیم همسرم بهم گفت چطوره به خانوادم بگم باردار هستی و دو سه روز می‌مونیم و میریم خونه خودمون

بعدش هم میگیم سقط شد

اینجوری شاید بهتر باشه و تا مدتی دست از سر زندگیمون بردارن

خلاصه که به خانوادش گفت خانمم بازدار شده. اونا هم چقدر خوشحال شدن و مهمونی دادن و گوسفند قربانی کردن و ...

دوسه روز بعد ما به خونمون برگشتیم و قرار بر این شد چند روز دیگه به خانواده هامون بگیم که سقط شد

اما فردای اون روز پدر مادر و خواهر همسرم به شهر ما اومدن و گفتن اومدیم از عروسمون مراقبت کنیم ویار داره و حالش بده

الان یک‌ماهه که خونه ما هستن و ما هنوز نتونستیم نقشه سقط را عملی کنیم

یکی دوباری به بهانه دکتر رفتن بیرون رفتیم که مادر همسرم هم باهامون اومد و من مجبور شدم به مطب دکتر زنان برم

الان طبق گفته های خودمون اونا فکر میکنند ۱۲ هفته هستم باید هرچه زودتر بهشون بگم سقط شده

حال روحی خودم خوب نیست از خدا خجالت میکشم بخاطر این همه دروغ و نقش بازی کردن. خسته شدم از دروغ.

از طرفی نمی‌دونم سقط دوازده هفته چجوریه

کورتاژ لازم داره؟ بستری میکنن؟ توی خونه میشه سقط بشه خودبخود

بهم نمیگن چرا نمیری بیمارستان

چرا بستری نمیشی؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید من باید چیکار کنم. چجوری این کابوس تمام میشه؟

من نهایتش بتونم دوسه ساعت مادر همسرم را بپیچونم که باهام دکتر نیاد.  بعد اگه بگم سقط شده میگن چرا بیمارستان نمیری. اگه بفهمند همش بازی بوده نابود میشیم. ابرومون می‌ره.😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ک ان شالله دامنت واقعا سبز بشه. 

دوم این ک از امشب هی بگو زیر دلم درد میکنه.. دیگ الان مشاوره دکترا هم انلاین هی گوشی بگیر دستت هی چت کن بگو با دکترم. 

هی دردات و شدیدتر کن. اب زرشک بخر یجوری با خودت ببر دستشویی و نصف شب ک خواب بودن بریز اینور اونور دستشویی جوری ک لک باشه مثلا خون... شبانه با شوهرت برو بیرون چند ساعتی بمون بگو بیمارستانم گفتن سقط شده... بقایا دارم میخوان قرص بدن بیام. 

من 18هفته تو خونه سقط کردم نیازی ب بیمارستان نیست. 

فقط دلدرد و از کم شروع کن بعد بگو لک دیدم بعد 2روزم نصف شب اینکار و بکن ک نخوان باهات بیان بیمارستان تا اونا بیدار بشن شما پیچیدین بیرون

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اول ک ان شالله دامنت واقعا سبز بشه.  دوم این ک از امشب هی بگو زیر دلم درد میکنه.. دیگ الان ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت. شما چجوری توی ۱۸ هفته سقط کردین؟ بعدش کورتاژ شدین؟ امروز یه رنگ خوراکی قرمز خریده شوهرم که بعنوان خون استفاده کنم ولی رنگش خیلی غیر طبیعی بود صورتی میزنه. آب زرشک دارم برم امتحان کنم ببینم چجوریع. فقط دلم میخواد این کابوس لعنتی تمام بشه. یه دروغ زندگیمو نابود کرده شبا از ناراحتی و عذاب وجدان خواب ندارم معده درد عصبی گرفتم 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت. شما چجوری توی ۱۸ هفته سقط کردین؟ بعدش کورتاژ شدین؟ امروز یه رنگ خوراکی ق ...

ن عزیزم کورتاژ نشدم، دهانه رحمم باز شد من هماتوم داشتم و استراحت مطلق بودم اما شرایطی پیش اومد نشد استراحت کنن دهانه رحمم باز شد 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

انشاالله خدا بهت یه بچه سالم بده 

ولی کاش دروغ نمیگفتید برا خودتون سخت کردید 

میتونی بگی رفتم سونو واسه غربالگری گفتند جنین ایست قلبی کرده و باید دارو بگیری ک بیفته که معمولا بیمارستان انجام میشه ولی تو بگو گفتند چون رشدش متوقف شده و خیلی بزرگ نشده میتونی تو خونه بندازی فقط باید درد داشته باشی و بعد یکی دو روز بگی یک عالمه خونریزی کردم و یه چیزی ازم افتاد تو توالت بگو حول شدم سیفون کشیدم تمام

انشاالله خدا بهت یه بچه سالم بده  ولی کاش دروغ نمیگفتید برا خودتون سخت کردید  میتونی بگی ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. خودم دارم از عذاب وجدان میمیرم. آرامش زندگیم صلب شده. کارم شده قایمکی گریه کردن. 

خدا کمکت کنه عزیزم فکرم پیش توعه کاری کردی بیا اینجا بگو خیالم راحت بشه

باشه عزیزم بهتون اطلاع میدم. دیگه همین دو سه روزه میگم سقط شد. خیلی داغونم از خدا فقط میخام آبرومو حفظ کنه جلو خانواده هامون. همین الان از خجالت نمیتونم تو چشم مادرشوهرم اینا نگاه کنم. ذوقشونو که میبینم از خودم متنفر میشم. همش به خودم میگم حالا چی میشد خدا مث بقیه بی دردسر یه بچه به ما میداد