2777
2789

بچه ها من خودمو به هر طریقی بگید سعی میکنم آروم کنم

توروخدا نیاید بگید به تو مربوط نیست 😞

شوهر خواهرم بهش گفته بعد مراسم‌ ازدواج، ترجیح میدم کار نکنی ولی اگر خودت دوست داشتی اشکال نداره،

این مسئله به علاوه اینکه قبلاً زنشو طلاق داده و یک بچه داره که پیش مادرش زندگی میکنه

به علاوه اینکه پدر و مادر شوهر خواهرم از هم جدا شدن و هردوتا خواهرش هم طلاق گرفتن

اینا همه ما رو دیوونه میکنه وقتی بهش فکر میکنیم 😭

آخه یک اروپایی چطوری اینطوری فکر میکنه

حتی به خواهرم گفته من زن آسیایی میگیرم به دو دلیل یکی اینکه به شوهرشون احترام میگذارن، یکی اینکه با ایمان هستن، من دوست ندارم زنم لباس های باز بپوشه 

اینا خیلی عجیبه، من‌میدونم دامادمون مذهبیه ولی هزاربار فکرشم نمیکردم کسی تو اروپا اینطور فکر کنه

چقدر خواهرم بی فکره

آخه ابله ما اون همه خرجت کردیم که سر آخر بشینی خونه پول شوهر بگیری

و اینکه انگار خود خواهرمم بدش نیومده!😢

عقد کردن ولی یکجا زندگی نمیکنن تا مراسمشون رو بگیریم

پس چرا این همه درس خوند اگر میخواست مستقل نشه و کار نکنه

خدایا دارم دیوونه میشم، بیچاره مادرم

یا رب آن دِه که آن بِه ...

بددل خارجی

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابااااا تو هنوز درگیر این مسئله ی ؟ 

وقتی خواهرتون پسند کرده برای چی مشکل ایجاد میکنید ؟ خوب دوسش داره دیگه 

خواهرت همون قدر که شما عاقلی اونم عاقل مشکلی ببینه برطرف میکنه

افراطی نگرانید 

شاید انتخابش اشتباه نباشه

بهتره برعکس فکر کنید شاید موقعیت خواهرشما مثل پسره بود اون م‌قع چی داشتید بگید ؟

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

این خارجیه فیکه 

باید اصلشو پیدا میکردین🥴

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

چی میشه مگه ؟ مدل زندگیه خوبیع

کارم ک خدا خیرش بده من دو ماهه میرم سرکار ده دفعه تا حالا خواستم استعفا بدم تازه مسول فنی هستم فقط روزی دو سه ساعت میرم سر میزنم تمام‌. همش میگم کاش اینقدر پول داشتم نباید میرفتم کار

ای بابااااا تو هنوز درگیر این مسئله ی ؟  وقتی خواهرتون پسند کرده برای چی مشکل ایجاد میکنید ؟ خ ...

چرا باید به خواهرم بگه من ترجیح میدم کار نکنی 

یا گفته من خوشم نمیاد زنم لباس باز بپوشه جلوی مردها و ...

خواهر من نمیپوشه ولی گفتنش مشکوک نیست که یعنی بددله؟

یا رب آن دِه که آن بِه ...

خواهرت باید همین الان بگه دلم میخواد کار کنم، وگرنه  اگه قراره عین ایرانیا رفتار کنه و مطلقه هم بوده پس همین ایران با یه ایرانی ازدواج میکرد حداقل موقع دعوا زبون همو حالیمون میشه، والا بوخودا، 

لابد شوهرش از این مسیحیای مذهبیه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️