2777
2789
واقعااا صورتش چاق شد!؟

اره صورتش کامل تپل شد و پف کرد و بعد تموم شدن پودر پف خوابید ولی صورتش کامل پر شده من برادرم تا نزدیک ۷۰ رفت ولی ویروسی شد و ۷ روز کامل اسهال شدید داشت وگرنه وزن کم نمیکرد 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی چ خووب کاش همیطور باشهه

بستگی به بدنت داره و مرتب غذا خوردنت ،مثلا من برادرم صبح زود صبحانه میخورد بعد مجدد یه میان وعده میخورد ،میوه میخورد  ،ظهر ناهار کامل ،سبزی ،سالاد و هر چیزی که بود دوباره عصر میوه ،بیسکویت یا نون ،شام کامل ،حتی گاهی قبل خواب بازم گرسنه میشد یه چی میخورد تازه سرکارم میرفت تحرکم داشت یکی اگر شاغل نباشه شاید بیشترم اضافه کنه ولی مراقب باش چربی و قند زیاد نخوری از اونور بوم نیفتی ،مراقب کبد هم باش سالم بخور انشالا نتیجه بگیری

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌