2777
2789
عنوان

تورو خدا بیایین کمکم کنید

106 بازدید | 15 پست

من قبلا از لحاظ وزنی نسبت به قدم خوب بودم تقریبا۶۵کیلو بود

الان یه مدته افسردگی گرفتم و بشدت وزنم افت کرده و ۴۹کیلو شدم.تورو خدا اگه تجربه راهی برای چاق شدن دادین به منم بگین دعاتون میکنم.میخام سالم چاق بشم.

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه. ارده. شیره. کره ی بادام زمینی. و سر شیر. و کلا کره ی حیوانی.....هم مقوی هم چاق کننده. 

ناهار همراه با روغن حیوانی. روغن زرد.

در طول روز آجیل.  کاکائو اصل.خشکبار. قطاب. باقلوا. 

شام غذای نونی و ساندویچی با سس....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
من ۱۲ ماه افسردگی گرفتم از ۵۰ و خرده کیلو اومدم ۳۹ و خرده ای  الان میرم باشگاه و جیسینگ میخورم ...

جنسینگ چاق کنندس یا اشتها آوره؟

به هیچ وجه اهنگ و کلیپ و ... غمگین گوش نده و نبین چیزای شاد مثلا خودتو سرگرم کن فکر بد نکن مثبت اند ...

خواهر من بغیر از افسردگی اختلالocdهم دارم برام دعا کن حالم خوب بشه.از یه دختر شاد و سرزنده تبدیل شدم به دختر افسرده و منزوی

خواهر من بغیر از افسردگی اختلالocdهم دارم برام دعا کن حالم خوب بشه.از یه دختر شاد و سرزنده تبدیل شدم ...

شاید بتونم کمکت کنم تو این زمینه چون تجربه دارم اگه میخوای بیا تلگرام یا روبیکا باهات حرف بزنم

شاید بتونم کمکت کنم تو این زمینه چون تجربه دارم اگه میخوای بیا تلگرام یا روبیکا باهات حرف بزنم

عزیزم نه تل دارم نه روبیکا.ایتا دارم فقط

شیر خشک چطور؟خوبه بخرم؟

بستگی به مزاج خودت داره....

اگه برات سنگین نیست.......نفخ نمیکنی.....می تونی استفاده کنی......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.