2777
2789
عنوان

دلم برای همسرم تنگ شده

131 بازدید | 7 پست

امروز صبح اومدم شهر دیگه واسه زایمان، البته قراره پنج روز دیگه بیاد ولی چون احتمال زایمان داشتم زودتر اومدم. ولی دلم داره پر میکشه، من پیش خانواده همسرم هستم، همسرم پیش خانواده من😅

پسرمونم با منه، تنها دلیل ارامشمه، از موقعی حرکت کردیم بیست بار تلفنی حرف زدیم ولی بازم بغض دارم🥲🥹

امروز یکم انقباض هم داشتم، امیدوارم قبل از اومدنه همسرم این فسقلی نیاد که توی اون شرایط استرس زا بذون همسرم دیوونه میشم😢

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

عزیزم 🥺🥺 اینجور که تو تعریف کردی با اینکه پیشمه دلتنگ شدم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش تو خونه خودت میموندیم...منم زایملنم شهر غریب بود میگفتی یکنفر بیاد جای شوهرت بودی خییلی خوبه ...

عزیزم خودم یه شهر کوچیکم چه بیمارستان خصوصی نداره و بچه اولمو نمیتونستم سز انتخابی کنم اومدم اینجا، دیگه دومی هم نخواستم تفاوت بذارم 

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵