2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا اره خونه ی مادر شوهرم روبرومه، مامانمم طبقه پایینم ، خوردو خوراکمون همه یکیه 

شوهرت میخره همه چی رو؟ یاکمک میکنن؟ یا به اختلاف نمیخورین همه یجااا؟ یا درک و فهم دارن و تنهات نمیزارن؟ 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

فقط میدونم روزایی که برنج بخوریم نفری نیم پیمانه😂😂

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

ما ۴ نفریم و خیلی اهل برنج نیستیم فقط پدرم زیاد اهلش هست اونم مثلا هفته ای دوبار که پدرم ماموریته و زیاد خونه نیست 

برا همین شاید یه کیسه برنج رو تقریبا دوماه مصرف کنیم

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

دو نفریم 

سالی بیست کیلو 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
50 روز 10 کیلو  دو نفریم

ماهم دو نفریم پتجاه روز یک کیسه برنج ، در یک ماه هم سه تا مرغ و یک کیلو گوشت و یک کیلو چرخ کرده و یدونه ماهی با چهار کیلو روغن نرمالیم؟؟؟؟

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم