2777
2789
عنوان

دارم از غصه دق میکنم

100 بازدید | 3 پست

چقدر ناراحتم همیشه خرد شدم همیشه هیشکی منو قبول نداشته جز شوهرم 

بابام همیشه میگه دکتر نشدی صاحب شغل نشدی دخترای عمت همه کار دارن خونه زندگی دارن همیشه اونارو تو سرم میزنه و شوهرمو تحقیرمیکنه بااینکه خودش شوهرم داد من انتخاب خودمم‌نبود نمیدونم چرا همش تحقیرمیکنه بخاطر اینکه شوهرم داره سرمایه گذاری مبکنه  خیلی قناعت میکنیم ولی برام جالبه هیچ وقت بهم اعتماد بنفس نداد ی جا تعریفم نکرد همیشه همه کاراشم بامنه نوبت دکتر دکتر رفتن و کلی کارا بچه اولم سه تاخواهریم اونا دانش اموزن 

عزیزممم.‌باید روی خودت کار کنی. کمتر اهمیت بدی به حرفاشون. برای زندگی خودت برنامه ریزی کن. خداروشکر شوهرت اینطوری نیست اونجور دیگه خیلی بدتر میشد اوضاع

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.