2777
2789
عنوان

کیا بچه ی ۳ چهار ساله دارن ؟ هر روز چقدر غذا میخورن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 32 پست

پسر من ۴سالشه صبح همراه خودمون صبحانه میخوره هرچی بجز تخم مرغ باشه میخوره .بعد ی ساعت بعدش ژله یا میوه بهش میدم بخوره بعد ناهار هم باز هرچی باشه پا به پای خودمون میخوره .عصرا هم کیک و شیر .مغز تخمه .بستنی .فرنی .آب هویج بستنی میوه یا هویج هم خیلی دوست داره هر چی داشته باشیم جلو دستش میذارم میخوره شامم باز همراه خودمون پابه پای ما میخوره نزدیک خوابیدن هم باز کیک با شیر یا ذرت پخته شده چیزی میخوره و میخوابع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۵ سال و نیمشه.

تخم مرغ آبپز که اصلا، گاهی وقتا یه ذره نیمرو میخوره . صبح ها نصف لیوان شیر عسل میخوره

گوشت و هیچ نوع خورشت و اش و سوپ و .... که نمیخوره 

ناهار در حد ۱۰ تا قاشق مربا خوری چلو ساده اگه بخوره من ذوق زده میشم .

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
وزنش ۱۲ کیلوعه

دختر جاری من سه و سال نیمشه همین حدوداس وزنش. هیچی نمیخورع بسیار هم لاغره طفل معصوم

دختر شمام ظاهری لاغره؟ 

اونجایی ک چاووشی میگه نه خواب راحتی دارم نه مایلم ب بیداری
با دعوا کردن  مجبورش

مجبورش نکن ب خوردن چیزی

عوضش چیزی ک دوس داره رو زیاد بهش بده. پسر منم از تخم مرغ آبپز متنفره. بهش نمیدم

اونجایی ک چاووشی میگه نه خواب راحتی دارم نه مایلم ب بیداری