2777
2789
عنوان

خانوم خونه دار

195 بازدید | 15 پست

میگم: یک خانوم خونه دار باید چه کارهایی انجام بده، که بهش بگن باسلیقه ، بگن هنرمند، 

چجوری باید باشه ؟؟؟؟

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرینی و کیک پختن رو حرفه ای یاد بگیر

کابینت هاتو فایل بندی کن و خوشگل بچینشون 

هر لحظه ای یچیزی میفته رو زمین همون لحظه جمعش کن که ریخت و پاش هات زیاد نشه

غذاهای ساده و متنوع بپز

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

همیشه بیشتر از خونه به خودت برس

اول خودت بعد خونه زندگیت حرف مردم همیشه هست بخاطر حرف مردم زندگی نکن هر کاری کنی بازم یچی دارن بگن

ولی با سلیقه بودن به نظرم اشپزی عالی و مد بانوگری به سفره های رنگین سینگینشه و البته خونه مرتب و بچه های با سرو وضع تمیز

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

خونه تمیز

اشپزی در حد والا

کیک و شیرینی و ترشی و دسر کلا همچی بلد باشه

یه هنر هم بلد باشه

نطر خودم نیستا نظر عوامو گفتم بنظر خودم یه زن همینکه یه مردو بچهارو اداره کنه هنرمندترینه

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

اول اینکه مهم خودتی بقیه رو بیخیال. ولی اگه خواسته ی قلبیه خودته اول اینکه تمیزومرتب باشی هروسیله ای هم جای مشخصی داسته باشع.آشپزیم ماهرنه حالا ولی درحدخودت توانایی داشته باشی.ولی اینوبدون لازم نیس همع چی تموم باشی 

من همه ی این کارهارو برای دل خودم میکنم

خیلی ها بهم میگن هنرمند 

خیلی ها هم ایراد میگیرن چون ذاتشون خرابه

من با اینکه فوق لیسانس زبان داشتم اما بخاطر مشکل روحی ای که داشتم تدریس رو کنار گذاشتم و قنادی رو حرفه ای یاد گرفتم برای روحیه ام و الان تو خونه حرفه ای قنادی میکنم

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

سلام.هر جور دوس داری زندگی کن.

ولی معمولا کسی ک آشپزیش خوب باشه. ترشی و مربا و کیک و ... خوب بپزه.خونه ش مرتب نگه داره.بچه هاش تمیز و مرتب باشن.

البته نمی خواد خودتو خسته کنی بخاطر این موارد بعضیا توی وجودشون اینجور چیزا هس ک خسته نمیشن با اینجور کارها.بعضیا هم نیس اونایی ک نیس استعدادهای دیگه دارن

من همه ی این کارهارو برای دل خودم میکنم خیلی ها بهم میگن هنرمند  خیلی ها هم ایراد میگیرن چون ...

چقددوس دارم اینکارو.موفق باشی ب نظرم یکی شیرینی وکیک پزی یکی گل فروشی این دوتا قشنگ روحیه ی آدمو عوض میکنن

چقددوس دارم اینکارو.موفق باشی ب نظرم یکی شیرینی وکیک پزی یکی گل فروشی این دوتا قشنگ روحیه ی آدمو عوض ...

آره عزیزم بخاطر روحیه ام قنادی میکنم

من گذشته ی سختی داشتم

ایشالله هرروزت قشنگتراز روزقبلت باشه عزیزدلم🤗❤❤

قربونت گلم

موفق باشی توهم

آره عزیزم بخاطر روحیه ام قنادی میکنم من گذشته ی سختی داشتم

امضاتون ، خیلی قشنگه میشه راجبع ش بیشتر بگین ، برا اونایی که الآن حالشون مث امضات خرابع

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..