2777
2789

چقد این مرد منو عصبی میکنه

هرچی بهش میگم بخره اشتباه میخره🤯

کم هم نمیخره میره یه عالمه از همون وسیله ی اشتباه میخره 

دارو....شیرخشک....پوشاک...هرچیزی بهش میگم بخر میبینم اشتباهی یچی دیگست😫مغزم دیگه توانایی هندل نداره دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار از دستش

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش بنویس

😖

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

آرامش خودتو حفظ کن خواهررر

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خودت بخر  از اسنپ سفارش بده بیارن برات

مثلا میگم عه یچیو میخوام بخرم 

بعد میبینم با همون چیزی که میخوامش اومده خونه ها...منتها با همون وسیله ی اشتباهی😬

هرچیزی زو که میخوای براش پیامک کن اون روز  هروقت رفت بگیره اون لحظه ببینه

بابا اصلا نمیذاره کار به نوشتن و پامک بکشه 

یهو میبینی با پونصد تومن/ یه تومن خرید اشتباه اومد خونه😐

همسر منم زیاد از این اشتباها میکرد دیگه گفتم چیزی رو که میخوام همون برند، همون مقدار،همون رنگ و.... ...

من حرصم میگیره خیلی عصبی میشم ولی خودش خونسرد میگه عه؟؟؟ عب نداره😑😑😑😑