2777
2789
عنوان

چله نادعلی🌹🌺

203 بازدید | 12 پست

دوستای گلم یکی از دوستام چله گذاشته از ۲۰شعبان شروع میشه تا روز آخرماه رمضان

خیلیا حاجت گرفتن اگر دوست داشتین شرکت کنید بهم درخواست بدین تا لینک بفرستم 

گروه ش تو واتساپه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واتساپ ندارم ولی میخوام شرکت کنم شمابگو ک منم هستم ازفردا شروع کنم؟روزی ۱دونه؟دوران پریودی چی؟همه رو بپرس عزیزم

نیتمم سلامتی وظهور امام زمان عج 

شفای همه ی بیماران وهمچنین تک تک عزیزای نی نیسایتی التماس دعا دارن برای بیمارای عزیزشون 

عاقبت بخیری همه چ بزرگ چ کوچیک چ زن چ مرد و بخصوص جوونهامون و خودمون 

و حاجت روایی همه گروه ختم همه حاجتمندا وگرفتارا و جوونای دم ازدواج و خونه وماشین وعروسی وخرج ومخارج زندگی

نی نی دارشدن همه منتظرای نی نی بخصوص نی نیسایتیای گلم ک چراغ خونشون ولبخند یه بچه تو خونشون بپیچه ب حق علی اصغر امام حسین ع و چندنفر هم تو اقواممون  هستن نی نی داربشن 

و و و اخر ومهم تر کار همه درست بشه چ زن چ مرد چ پدر چ مادر و چ پسر چ دختر و دعای مخصوص برای کارهمه جوونها والتمس دعای مخصوص برای دائمی شدن کارهمسرم و عاقبت ب خیری هممون ونی نیسایتیای رفیق وهمراه و  فرزندانم وپدرومادرم خانوادم وخودم وهمسرم 🤲

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته 
من واتساپ ندارم ولی میخوام شرکت کنم شمابگو ک منم هستم ازفردا شروع کنم؟روزی ۱دونه؟دوران پریودی چی؟همه ...

ممنون گلم ک برای همگی دعا میکنی انشالله خدا حاجت دل خودتم ب زودی زود بده

از امروز ک بیست شعبان هست روزی هفت عدد نادعلی بخون تا روز آخر ماه رمضون

سلام دوست عزیز خوبین طاعاتتون قبول حق

گروه پرشده بود برای ختم؟من هرروز دارم میخونم ۷روز مونده فک کنم

السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته