2777
2789

امسال واقعا طاقت فرسا بوده برام چون که حال روحی خوبی هم نداشتم به دلیل مشکلاتی که برام پیش اومده خیلی برام سخته که مثل قبل دل بدم به درسام میخونم خیلی هم میخونم ولی اون حس خوب و عشقی که قبلا داشتم بهم دست نمیده گاهی خیلی بی انگیزه میشم دوست ندارم اینجوری ادامه بدم چون هدفم خیلی برام مهمه🙂توروخدا اگه کسی میتونه کمکم بکنه خیلی ممنونش میشم♥️

به اهدافت فکرکن 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گاهی اینجورم 

اما وقتی یا هدفم میفتم و در اینده چجور میشم و چه میکنم،بیشتر انگیزه میگیرم 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

مرسی🙂:)

یاد روز اول دانشگاه هوای عالی،بوی عطرت ،رنگ کتابای جدید 

بعد ترم دوم هوای بارانی،میری زیر بارون تا برسی 

یاد جزوه بفتی یاد خودکارهای رنگی رنگی ،و برگه A4 های جدید که منتظر نوشتن در ان هستن 

وقتی صبح میشه و درستو خوب حفظی و مطمئنی نمره‌ی عالی میاری،زود زود صبحونه میخوری تا برسی سر جلسه 

یاد مانتو هایی که مخصوص دانشگاه میخری و ... 

بخاطر اینکه بهدفت برسی باید کلی امید و تلاش بی وقفه داشته باشی⭐

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یاد روز اول دانشگاه هوای عالی،بوی عطرت ،رنگ کتابای جدید  بعد ترم دوم هوای بارانی،میری زیر بارو ...

آجیییییی خیلی حالمو خوب کردی با این حرفااات کلی حس خوب گرفتمممم حالمو خوب کردی مررررسیییی😭🥺♥️

لابد تجربی هستی هدفتم سه رشته تاپ اصلیه 

یا انسانی هستی هدفم وکالت با فرهنگیان😂

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

من خودم به شخصه انگیزه و این چیزا روم تاثیری نداره 

فقط خودمو زور میکنم مجبور میکنم ک بخونم 

وگرنه اگر به انگیزه باشه هیچ وقت ندارم 

همش با خودم میگم فقط همین دو ماهه 

6 اردیبهشت تمومه 

بعد خرداد دیگ ن خوندن بدردم میخوره نه هیچی 

الان خودتو مجبور کن ک بعدن هیچی بدردت نمیخوره 

اگرم میخای بیا رقابتی بخونیم

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

تصور کن اگه بخونی به چی می‌رسی، چشماتو ببند لحظه به لحظه احساساتی که برات بعد رسیدن به هدفت بوجود میاد رو لمس کن، تمام وجود رو بذار غرق شادی و شعف بشه 

یک رب کامل اینکارو انجام بده مثل مدیتیشن

بعد

همین کارو بکن با این فرق که احساساتی رو تصور کن که به هدف نرسیدی پ درس نخوندی، بذار کاملا تمام ناکامی و ناراحتی رو حس کنی

اینم ی رب

میتونی اول نرسیدن به هدف و بعد رسیدن رو انجام بدی که در آخر حس خوب داشته باشی

چندبار این تکنیک ذهن آگاهی رو انجام بده نتیجش رو میبینی

فقط مهمه که کااااملا ریلکس باشه بدنت، سرو صدا نباشه، و تماما اون لحظات رو تصور کنی با تمام احساسات و هیجاناتش، ی ربم بیشتر نشه کمتر شد عب نداره