2777
2789
عنوان

آشتی دادن

84 بازدید | 9 پست

سلام عزیزانم ازتون می خوام اگه دعایی چیزی بلدین واسه آشتی دادن بین خواهرم با شوهرم بگین‌

کلا شوهرم با خواهرم همیشه کل کل دارن و بحث شون میشه 

این وسط من باید بسوزم.

وقتی هم با هم خوبن میگن می‌خندن شوخی می کنن

شوهرمم گفته حق نداری باهاش صحبت کنی حق نداری بری خونه شون.

خدایاشکرت که در هشتمین سالگرد ازدواجمون بهترین هدیه تو بهمون دادی.خدایا پشت وپناه دخترقشنگم .باش.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شوهرته .اگه خودشون زندکیشون رو دوست داشته باشن به خاطر مسایلی که باعث بحث میشه کوتاه میان

شوهرم خیلی بدقلقه. آبجیمم زبون تندی داره و لجباز

خدایاشکرت که در هشتمین سالگرد ازدواجمون بهترین هدیه تو بهمون دادی.خدایا پشت وپناه دخترقشنگم .باش.  

خواهرم تازه عروسی گرفتن یک ماهی میشه.دوست شوهرم شوهرم آبجیم شده با واسطه ی شوهرم

شوهرم خیلی بدقلقه. آبجیمم زبون تندی داره و لجباز

اهان فکر کردم خواهرت با شوهرش قهر کرده الان دیدم با شوهر شما قهره . اگه دوباره اشتی کنن دوباره همین دعوا وقهرها هست .ی مدت بهشون فرصت بده .اگه خودشون ادامه ی این رابطه. ودوستی فامیلی رو خواسته باشن خودشون از اخلاقیات گندشون کوتاه میان .بعضی وقتا دوری ودوستی خیلی بهتره 

تنهای تنهای تنها
اهان فکر کردم خواهرت با شوهرش قهر کرده الان دیدم با شوهر شما قهره . اگه دوباره اشتی کنن دوباره همین ...

آخه من دلم خییلی میگیره‌.من خیلی باگذشتم.ولی شوهرم و آبجیم نه....

آخه من دلم خییلی میگیره‌.من خیلی باگذشتم.ولی شوهرم و آبجیم نه....

من هم خیلی گذشت میکردم ولی. یروز حس احمق بودن بهت دست داد بعضی از ادمها ارزشش رو ندارن از مهربونیت سواستفاده میکنن وگذشت تو رو از روی سادگی می دونن .امیدوارم حال بد منو تجربه نکنی چون بعدش دیگه نمیتونی هیچ کسی رو ببخشی .حتی اگه خطاش سهوی باشه

تنهای تنهای تنها

یه گروه تلگرامی هست ساداته ،ختم میده عالین ایدیتو بده عضوت کنم سوالتو بپرس بهت ختمـبده.ولی از یک شنبه شروع کن چون تا شنبه قمر درعقربه نباید خوند.الان کانال قفله تا ۷شب ،اونموقع باز میشه تا ۹شب.صبحام ۹صبحه تا ۱۲ظهر.ظهرام ۱۵بعد ازظهر تا ۱۷عصر بازع