2777
2789
عنوان

" آگاهی از عدد زندگی خودتون"

389 بازدید | 27 پست

من از عدد زندگی خودم باخبر شدم و بسیاری از نکاتی که گفته بود با شخصیتم اشتراک داشت و به‌نوعی راه منو نورانی‌تر کرد و راهنمای من شد.

من به اعداد اعتقاد دارم، اگر شما هم مثل من اعتقاد دارید تاریخ تولدتون رو بفرستید تا براتون محاسبه کنم.

1388/1/27

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۷/۳/۲۰

شما به عنوان فردی با مسیر زندگی 6 ، نگران افراد ضعیف و مستضعف هستید. شما شفا دهنده و یاور دیگران هستید. شما قادر به آسایش بخشیدن به نیازمندان هستید و اغلب شانه ای برای گریه دیگران فراهم خواهید کرد.

وظیفه شما در زندگی این است که به جای اینکه یک گوش دلسوز باشید ، ابزارهای لازم را برای کمک به دیگران واقعاً توسعه دهید. شما باید تعادل بین کمک و تداخل را پیدا کنید.

به همین ترتیب ، شما باید هنر ظریف مشاوری را بیاموزید که می داند چه موقع مبارزه را به دیگران واگذار می کند و چه زمانی باید از تجربیات و درس های لازم زندگی بگذرد. شما به طور طبیعی متعادل هستید. بنابراین ، شما به خوبی کمک می کنید تا دیگران را در زمان آزمایش مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهید.

با داشتن عدد مسیر زندگی 6 ، ذات شماست که مسئولیت را بپذیرید - شما اغلب جای خالی دیگران را پر می کنید - و از فداکاری شخصی رویگردان نیستید. در بعضی مواقع ممکن است احساس فشار بیش از حد بر دیگران داشته باشید. با این حال ، عشقی که دیگران به شما می دهند پاداش شایسته شما است. شما سعی می کنید هماهنگی را در خانواده یا گروه حفظ کرده و نیروهای واگرایی را متعادل کرده و با هم ترکیب کنید.

شما به دنبال ازدواج هستید و اغلب پدر و مادری شگفت انگیز هستید و به کودکان گرما ، محافظت و اطمینان میبخشید. شما سخاوتمند ، مهربان و جذاب هستید.

فروتن هستید و در عین حال غرور عمیقی دارید. شما خوب و برازنده حرکت می کنید ، اما برای حفظ فرم باید تلاش کنید. ورزش بدنی را جستجو کنید و شیرینی ها و لبنیاتی را که میل می کنید محدود کنید تا چاق و گرد نباشید.

وقتی جوان هستید ، باید مراقب باشید که به دلایل اشتباه شریک زندگی را انتخاب نکنید. اجازه ندهید احساسات بر تصمیم شما تأثیر بگذارد ، به ویژه تصمیماتی که شامل انتخاب همسر است. شما باید مورد نیاز باشید ، اما باید یاد بگیرید که بین کسانی که می توانید به آنها کمک کنید و دیگران که با مراقبت شما ضعیف تر شده اند ، تفاوت قائل شوید. از این گذشته ، در ذات شماست که به خواهر و برادران ضعیف تری در میانتان جذب شوید.

شما دارای استعداد در موسیقی و همچنین در هنرهای تجسمی و نمایشی هستید. با این حال ، به دلیل تمایل به فداکاری ، یا ناتوانی در درک کامل استعدادها ، ممکن است خلاقیت شما سرکوب شود. این بدان معنا نیست که شما نمی توانید در این زمینه ها سرآمد باشید. برعکس ، شما استعداد دارید و با تلاش می توانید در تعدادی از زمینه های هنری موفق شوید.

شما در تجارت نیز استعداد زیادی دارید. با داشتن عدد مسیر زندگی 6 ، از جذابیت زیادی برخوردار خواهید شد ، که به طور موثر از آنها برای جلب مردم و پشتیبانی مورد نیاز خود استفاده می کنید.

خوشگلا این بین که من دارم محاسبه می‌کنم لطف کنید اگر براتون مقدوره تمام تاپیک‌های من رو به جز دوهزار دستورالعمل مجرب رو گزارش بزنید چون با شناسایی شدن فاصله‌ی ندارم.

پیشاپیش مچکرم.

۱۶/۴/۸۲

شما بر حق خود برای تصمیم گیری خود اصرار دارید. شما خواستار آزادی فکر و عمل هستید. شما عزم و جزم راسخ دارید. هنگامی که به هدف خود متعهد شدید ، اجازه نمی دهید چیزی یا کسی مانع شما شود.

شما مسئولیت محافظت و ارائه دهنده کسانی را که دوست دارید بر عهده می گیرید.

شما احترام و توجه را طلب می کنید و عصبانی و حتی سلطه پذیر می شوید وقتی که موارد مهم بر سر راه شما نیست. شما باید احساس مسئولیت در انجام کارهای مهم را داشته باشید و در برابر نقش های حمایتی مقاومت کنید. شما به دنبال خط مقدم و مرکز توجه هستید. شما فوق العاده خلاق و با اصالت هستید و دارای چیزی غیر معمول هستید. رویکرد شما نسبت به مشکلات منحصر به فرد است و شما جرات این را دارید که از مسیر مورد ضرب و شتم دور شوید. می توانید نسبت به کمبودهای خود و دیگران بی تاب باشید.

با داشتن عدد مسیر زندگی 1 ، شما بسیار نگران وضعیت خود هستید و ظاهر موفقیت و رضایت از خود را پرورش می دهید. نیاز به ظاهر شما را به تلاش برای رشد ، موفقیت و چیزهای خوب زندگی سوق می دهد.

باید مراقب خودخواهی ، خودپسندی و نگرانی بیش از حد در ظاهر باشید. شما باید از رفتار بیش از حد ، خشم و پرخاشگری خود محافظت کنید. اگر این خصوصیات کنترل نشوند ، می توانید بیش از حد سلطه پذیر ، انتقام جویانه و حتی خشن شوید.

وقتی تنها به حال خودتان رها شوید ، بهترین عملکرد را دارید. در حالت ایده آل شما باید صاحب مشاغل شخصی خود باشید و رئیس خود باشید. رویای زندگی خود را محکم نگه دارید و با عزمی که برای تحقق آن دارید ، کار کنید. شما می توانید بیش از حد تحت تأثیر ماهیت هدایت شده خود قرار بگیرید. در مورد غذایی که می خورید مراقب باشید و یک برنامه ورزشی را که دوست دارید حفظ کنید.

ورزش های مسابقه ای اغلب برای افرادی که رانندگی دارند ، یک خروجی سالم است ، به ویژه ورزش هایی که شامل دویدن و شنا می شود. اجازه ندهید غرور و اعتماد به نفس بیش از حد استاد شما باشد. به یاد داشته باشید ، استعدادها و توانایی های شما هدیه ای از طرف منبع بالاتر است ، که باید باعث تشکر و فروتنی شود ، نه غرور و تکبر.

بیشتر اوقات ، شخصی که دارای مسیر زندگی 1 در نمودار عددی خود است ، به شرطی که اشتیاق ، خلاقیت ، اصالت و روحیه پیشگام به طور کامل به کار گرفته شود ، در زندگی به موفقیت های زیادی

دست می یابد.

1388/1/27

شما منظم و کنترل شده هستید ، از قدم قدم و رویکرد منطقی برای حل مشکلات استفاده می کنید. پس از تعهد به راحتی تسلیم نمی شوید!

در عوض شما برای ساختن مشاغل یا حرفه خود از سخت کوشی و ساعت های طولانی استفاده می کنید - به دنبال ایجاد یک پایه و اساس محکم هستید. دقیق ، سرسخت و با پشتکار ، شما توانایی بالایی برای موفقیت دارید ، اما تنها پس از تلاش و غلبه بر محدودیت هایی که اغلب با آنها روبرو می شوید. عدالت و صداقت برای شما مقدس است. شما قابل اطمینان و قابل اعتماد هستید ، یک نوع سنگ بنای در جامعه هستید.

اگرچه 4 مسیر زندگی ذاتاً ایده آلیست نیست (4 واقع گرایانه است) ، شما مایلید برای یک جهان بهتر به روشی واقع گرایانه کار کنید. با این حال ، می توانید در عقاید خود سخت گیر باشید و در قضاوت در مورد هم نوع خود نیز گاهی اوقات خیلی سریع باشید. شما به کسانی که دوستشان دارید وفادار هستید و با دیگران به خوبی کار می کنید.

مهم این است که در حالی که عضوی از یک تیم هستید ، مسئولیت و وظیفه کاملاً مشخص خود را دارید ، اما در صورت عدم تطابق وظایف با دیگران ، عملکرد بهتری داشته باشید. باید مراقب باشید که رئیس و بی ادب نباشید. شما نظم و پشتکار کمیابی دارید و همه نمی توانند با شما همگام شوند.

عشق شما به کار ، معمولاً اوایل زندگی شما را به سمت حرفه سوق می دهد. به دلیل ماهیت روشمند خود می توانید به راحتی سفت و سخت شوید . همچنین در صورت لزوم تغییرات می توانید بیش از حد محتاط باشید ، این امر می تواند فرصت هایی را که وجود دارد از دست دهید.

شما باید انعطاف پذیری را در شخصیت خود پرورش دهید. شما برای ازدواج مناسب هستید و اغلب به یک پدر و مادر عاشق مسئولیت پذیر تبدیل می شوید. با این حال ، هر چیزی که نظم عمیق شما را نقض کند ، مانند جدایی یا طلاق می تواند یک تجربه نابود کننده برای شما باشد. شما به راحتی وسواس و حتی انتقام جویانه می شوید و دنبال تعریف خود از عدالت هستید.

شما شجاع و یک بازمانده واقعی هستید. شما سازنده و پایه و اساس هر بنگاه اقتصادی هستید. سخت کوشی و ارزشهای عملی و سنتی شما برای تأمین پاداشی که بدنبال آن هستید و سزاوار آن هستید ، نتیجه می دهد.