2777
2789
عنوان

خونه گربه توی سرما کمکم کنین

187 بازدید | 20 پست

من برای گربه تو حیاطمون خونه با جعبه و پلاستیک ساختم داخلش آب نمیره

کفشو با موکت و لباس کهنه پوشوندم 

اما برف میاد و خیلی سرد 

راهکار بدین چطوری خونشو گرم‌تر کنم

اینم بگم همش داخل خونه راهش میدم اما میترسم جیش کنه چون خاک داخل خونه ندارم نمیشه کلا نگهش دارم مخصوصا که تربیت هم نشده برای اینکه تو خونه و داخل خاک جیش کنه

چیکارش کنم دلم براش رحم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی زیرزمینی چیزی خونه اش رو بذارید که هم گرمتر باشه هم اگر گربه دستشویی کرد نجس نشه... من خودم گربه ام وقتی دستشویی داره آروم میره دوتا ضربه به در میزنه در رو براش باز میکنم چون ظرف خاکش رو گذاشتم گوشه تراس... البته پیشول من از بچگی پیشم بوده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
توی زیرزمینی چیزی خونه اش رو بذارید که هم گرمتر باشه هم اگر گربه دستشویی کرد نجس نشه... من خودم گربه ...

جایی نداریم که بشه خونشو بزارم 

روی خونش برف نمیریزه اما سرده 

نه این آخه درسته از بچگی تو حیاطمون بوده اما خیابونیه و حتی راه دادنشم توی خونه ممکنه خطرناک باشه

من با همین طرز فکر یکبار یک گربه وسط خونمون رید اونم چه ریدنی🤢🤢

واقعا؟عمه هام گربه خیابونی نگهدادی میکنن زمستونا میارن تو خونه هروقت دستشویی داشته باشن میومیو میکنن سمت در کارشون تموم شد دوباره میان پشت در که بیان تو خونه

....
جایی نداریم که بشه خونشو بزارم  روی خونش برف نمیریزه اما سرده  نه این آخه درسته از بچگی ...

غذا بدی بخوره چیزیش نمیشه ی عالمه غذا درست کن بزار تو خونه اش اخر شب بده بهش باز صبح زود غذا بده بخوره گرمش میشه .بقیه گربه های خیابونی حتی غذا هم ندارن چه برسهجای گرم

....