2777
2789
عنوان

دوستان ماشین لباسشویی چی خوبه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله بیچاره مدیرکارخونه ش درخارج ازکشوردراثرفقرفوت کرد!!😔😏

بنده خداا😓چقدر از اینجور ادمای موفق و تو انقلاب ورشکست کردن و اموالشون و مصادره کردن 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
فقط حتما مارک خوب ایرانی بخر چون خارجی هم گرونه هم خراب بشه قطعش خیلی سخت و گرون درمیاد  من سه ...

منم یک ماه پیش اسنوا ۲۰۲۷خریدم خوبه ولی یک کم صداداره البته مدلهای سایدبای سایدجدیدش کم صداوکم مصرف هستن بخرید

بنده خداا😓چقدر از اینجور ادمای موفق و تو انقلاب ورشکست کردن و اموالشون و مصادره کردن 

متاسفانه بله،درخیابان جمهوری تشریف ببریدوببینیدچقدرمغازه هامتروکه شده وانگارخاک مرده پاشیدن!!!!😩😏😏

[QUOTE=330168870]متاسفانه بله،درخیابان جمهوری تشریف ببریدوببینیدچقدرمغازه هامتروکه شده وانگارخاک مرده پاشیدن!!!!😩چ ...[/QUOTE

خیلی زوره به جای پیشرفت هرروز داریم پسرفت میکنیم.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

دوستم دو سه هفته پيش پاکشوما خريد نزدیک ۲۰ تومن

اونم ال جی و سامسونگ  رو به خاطر نداشتن نمايندگي و اینا نخرید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
مشکلاتش چی بوده اینجا یکی ام می‌گفت دوو خریده خراب بوده شرکت کردن نگرفته

یهو وسط کار وایمیسته 

گفتم نمایندگی بیاد هرچی صبر کرد اونطوری نشد فقط پول گرفت و رفت

وقتی مرده رفت دوباره اونطوری شد

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
منم یک ماه پیش اسنوا ۲۰۲۷خریدم خوبه ولی یک کم صداداره البته مدلهای سایدبای سایدجدیدش کم صداوکم مصرف ...

واس منم خیلی خیلی کم صدا میده ولی واس خالم اونم ندارع الان پرسیدم گفتش اولترا پلاس هستش 

یعنی اون روز خونشون بودم لباسشویی روشن بود فقط آخرش ک یه آهنگ کم زد تموم شد فهمیدم لباسشویی روشن بوده

واس منم خیلی خیلی کم صدا میده ولی واس خالم اونم ندارع الان پرسیدم گفتش اولترا پلاس هستش  یعنی ...

ممنونم منظورشمالباسشویی تون هستش که خیلی کم صدامیده ومال خاله تون اولتراپلاس که صدانمیده،من یخچال اسنواخریدم که صداداره ولی سایدبای سایدش صدانداره

ببخشیداولتراپلاس کدوم برنده؟

اسنوا،یاجی پلاس،من اطلاع ندارم😊

دوستم دو سه هفته پيش پاکشوما خريد نزدیک ۲۰ تومن اونم ال جی و سامسونگ  رو به خاطر نداشتن نما ...

بله مسئولین ماچون خیلی مارودوست دارن،گفتن الجی وسامسونگ نبایدمصرف کنیم،خودشون بایدمصرف کنن ،به ماضررمیکنه😏😔

یهو وسط کار وایمیسته  گفتم نمایندگی بیاد هرچی صبر کرد اونطوری نشد فقط پول گرفت و رفت وقتی مرد ...

اینم دوو،چکارکنیم ازدست این دولت،خودشون که این آشغالهارواستفاده نمیکنن😏😩

ممنونم منظورشمالباسشویی تون هستش که خیلی کم صدامیده ومال خاله تون اولتراپلاس که صدانمیده،من یخچال اس ...

نه واس خاله ام که اولترا پلاسه اصلا صدا نمی‌ده 

من خریدنی اوکتا پلاس نبود ،