2777
2789
عنوان

دوستان ماشین لباسشویی چی خوبه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی لباسشوییت یه سال از من بزرگتره😁

قربونتون ،بخداعالی بودالان نشتی آب داشت ،یک کم تعمیرکارمجازارج اومدابروشودرست کنه ،چشمشم کورکرد،چندتاقطعه روهم عوض کرداماچون تایمرش گیرنمیادبایدبفروشم بره😁

قربونتون ،بخداعالی بودالان نشتی آب داشت ،یک کم تعمیرکارمجازارج اومدابروشودرست کنه ،چشمشم کورکرد،چندت ...

❤️اره عزیزم  تو نت خوندم کارخونه ارج خیلی معروف بوده حیف که نابودش کردن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ببین سمت جنس ایرانی نرو  الجی و سامسونگ بخر  مخصوصا الجی که عالیع

منم قراره یخچالمو عوض کنم سامسونگه ولی کوچیکه‌.بخوام دوباره سامسونگ بگیرم بدون نمایندگیش به مشکل نمیخورم؟چون دیگه تو ایران خدمات ندارن

فقط حتما مارک خوب ایرانی بخر چون خارجی هم گرونه هم خراب بشه قطعش خیلی سخت و گرون درمیاد 

من سه سال اسنوا دارم عااالیه 

حالا خالم امسال خرید جدیدترش خیلی بهترم شده

منم قراره یخچالمو عوض کنم سامسونگه ولی کوچیکه‌.بخوام دوباره ستمسونگ بگیرم بدون نمایندگیش به مشکل نمی ...

اره ندارن ولی معمولا اگه اصل باشه و خودتم حواست بهش باشه خراب نمیشن زن داییم تمام وسایلش الجیه بدون گارانتی خرابم نشدن

اره ندارن ولی معمولا اگه اصل باشه و خودتم حواست بهش باشه خراب نمیشن زن داییم تمام وسایلش الجیه بدون ...

مرسی.اره منم چندساله  دارم راضیم واقعا