2777
2789
عنوان

با برادرشوهرم دعوا کردم

838 بازدید | 44 پست

دیروز ظهر ب خاطر ندادن دوتاقسط برادرشوهرم زنگ زد داد و بیداد. اخه شوهرم جوابش نداده بود ب من زنگ زد چون صاب کار شوهرن بهش پولشو ننیده هنوز ب ثبات مالی نرسیدیم. این یکسال خانواده شوهرم یکم کمکمون کردن. البته پدرشوهرم پول داد برادرشوهرمم داد میزد منم میخام ازدواج کنم دیگه پولی نیس بخام بدمتون.. منم گفتم مگه پول از جیب تو اومده اونم وایساد دعوا.شوهرمم گفت ب موقع جوابش میدم. خیلی ناراحتم ب نظرتون ب مانانش زنگ بزنم یا نه 

قبل عروسی هم سر دعوتی ها یه دفعه باز داد و بیداد کرد. دیگه تحمل بی احترامی ندارم. نمدونم زنگ مادرشوهرم بزنم بگم بهشون حق بی احترامی ب منو ندارن یا سکوت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ضامن شما شده باشه هم حق نداره به شما زنگ بزنه طرف حسابش برادرش چرا به شما میگه اگه چیزی نگی براش عادی میشه تکرار میکنه

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
نه

من فکر میکنم پدر شوهر و مادرشوهرتم راضی نیستن قسطاتونو بدن و تو خونه حرف پیش میاد و برادرشوهرت زنگ میزنه دعوا راه میندازه، اگه زنگ بزنی مطمئنا مادرشوهرت مستقیم بهت میگه، بنظرم زنگ نزن 

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊