2777
2789

سونو ان تی ۹۰۰ شد.آزمایشش ۵۰۰.آزمایش غربالگری دومم شد ۱۵۰۰.سونو انومالی هم پرسیدم گفت ۱۲۰۰

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من نزدیک ۱۵۰۰ شد دوتاش

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
ان تی یعنی سونوی اول یک و ششصد؟ چرا انقد گرون؟

نمی‌دونم والا .نمی‌دونم جاهای دولتی انجام میدم یا نه ،من جای خصوصی بودم و اصلا نمی‌دونستم اینقد زیاد میشع، آنومالی هم‌شد ۱ میلیون و ۴۰۰

اره خیلی گرونه اینجا یه ماه پیش از دوستم پرسیدم 800بود ولی ازمایشو رو نپرسیدم چقده

اینجا من انومالی رو پرسیدم از دوتا جای خصوصی که کنار هم بودن..یکی ۸۰۰ یکی ۱ونیم... تفاوت قیمتا تیلیه چنجا بپرس

نمی‌دونم والا .نمی‌دونم جاهای دولتی انجام میدم یا نه ،من جای خصوصی بودم و اصلا نمی‌دونستم اینق ...

منم جای خصوصی انجام دادم

انگار هر جا واسه خودشون یه قیمتی دارن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫