2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مالی که برای رفاه ازش استفاده  نکنی چه ارزشی داره؟ پنج سال بی ماشینی رو تحمل میکنی ‌که طلا نفر ...

همسرم مخالف طلا فروختن بود الانم هست من اصرار دارم بفروشم خستم از بی ماشینی

الان ماشین دارین حس بهتریه تا طلا داشتن؟

والا طلاها رو استفاده نمیکردم برای روز مبادا بود

خب ماشین واقعا احتیاج داشتیم مخصوصا که بچه کوچیک دارم....من راضیم از کاری که کردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
اگه مثلا داداشش ازش ماشینو بگیره بره تا جایی مدارک ماشینو بده لو میره به اسممه درسته؟

اونموقه لو بره مشکلی نیس بنظرم حتما باید ماشین بنام خودت باشه یا بزار همه بفهمن اخه تو  طلاتو داری میفروشی بخاطر ماشین 

هم برا اینده دنیا ک خبر نمیکنه زن باید دو چیز بنامش باشه 

پس با خیال راحت میفروشمش  اهل جبرانه میدونم تا پول بیفته دستش بازم طلاهارو میخره

اره گلم پولتو تو جوب نمیریزی ک دلت بسوزه ماشینم خودش پس اندازه هرچی طلا دلار بره بالا قیمت ماشین و ملکم میره بالا 

از طرفی اسایشتم فراهمه 

ان شاء الله که خیر باشه براتون

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

اونموقه لو بره مشکلی نیس بنظرم حتما باید ماشین بنام خودت باشه یا بزار همه بفهمن اخه تو  طلاتو د ...

۳ دونگ از خونه رو بنامم کرده بدون اینکه طلا بفروشم 

خیلی اهل جبرانه میدونم چند برابرشو میخره برام پول بیفته دستش

اما باز یذره میترسم😥

دیگه نمیزارم مخالفت کنه میگن طلا چند روز دیگه بالا میره میرم میفروشم برا ماشین بی ماشینی سخته خیلی

بی ماشینی  انگار ادم فلج هست

مگه ادم چند سال میخواد زندگی کنه ‌‌که بخواد سخت بگیره

انشالله بخرید و باهاش مسافرت برید