2777
2789
عنوان

طلاق با وجودعشق

304 بازدید | 14 پست

دوستان کمکم کنید من واقعا کم آوردم

شوهرم دستش هرز شده الان تو یکسال زندگی تو دعوا تاحالا ۵ بار سیلی زده تو صورتم من واقعا متنفرم از مردی که دست بزن داره 

بجز این دیگه تقریبا اخلاق آنچنان بد نداره 

من خواستم جمع کنم وسیله هامو برم خونه مامانم نشست گریه زاری کرد گفت نرو من غلط کردم دیگه درست میشم و فلان منم بهش گفتم حق طلاق رو بده بهم تا ببخشمت اول قبول کرد اما بعدش گفت نه نمیدم چون ولم میکنی میری

منم گفتم مگه تو نمیگی میخوای خوب شی؟ به خودت شک داری مگه؟

الان نمیدونم تواین وضعیت چیکارکنم دوسش دارم ولی دست بزن داره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواتون سر چیه که کار به زدن میکشه

(اصلا منظورم این نیست که حق داره) 

ولی بعضیا کنترل اعصاب ندارن سر موضوعات الکی حسابی عصبی میشن

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

ببین گلم کارش خیلی بده اما براجدایی بیشترفکرکن خیلیهابامردایی زندگی میکنن که خداشاهده موهای زنشو باقیچی تودعوایه جوری زده بودکه طفلک خجالت میکشیدحتی بره آرایشگاه اونقدرکتکش میزنه سرش هووآورده درکناراین کاراش مدام خیانت میکنه مواردزیادی دیدم شبیه به این حالا اونامیگن به خاطربچه هامون واینکه حامی نداریم اما شماازجدایی نگو حالا یه غلطی کرده بترسونش ازرفتنت اما نه اونقدرکه براش عادی بشه واینکه فکرنکن خدایی نکرده جدابشی مردبهترپیدامیشه نمیگم نیست اما کمه درستش کن تلاش کن انشاالله درست میشه طلاق آخرین راه حله

خب چطوری درستش کنم

مشاور کاردرست اگه نمیادخودت برومشکلت روبگو کمک بخواه البته میگم مشاوردرست وحسابی زندگی روبراهرچیزی به طلاق نکشونیدگلم صبورباش وتازمانی که درست نشده بچه دارنشو اگرهم نمی تونی مشاوربری تلفنی بااینایی که هزینه نداره صحبت کن بابزرگتر باخانواده