2777
2789
عنوان

معضل همیشگی من اما تکراری😆😐😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا چشات نیمه بازه موقع خواب

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

واقعیتش من خودم متوجهش نیستم نمیدونم چطور میخوابم

من خودمم شوهرم میگه وقتی خوابی نصف چشات بازه پدرمم با چشای باز میخوابه الان پسرمم دقیقا عین خودمون میخوابه

صدرصد شماهم وقتی خوابی چشات بازه

زندگی میکنم با قانون خودم

پسر من هم گاهی وقت تو خواب انقدر چشماش نیمه بازه که من شک میکنم بیداره یا نه. از روی نفساش میفهمم. 

البته کم پیش میاد به اون صورت. 

یه سوال! باهوشی؟ چون چشم باز در خواب رو از روی هوش بالا میدونن. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
من خودمم شوهرم میگه وقتی خوابی نصف چشات بازه پدرمم با چشای باز میخوابه الان پسرمم دقیقا عین خودمون م ...

باهوشید همگی؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
زیاد چطور

ربطش میدن به هوش

پسر من هم گاهی وقت تو خواب انقدر چشماش نیمه بازه که من شک میکنم بیداره یا نه. از روی نفساش میفهمم.&n ...

من اصلا خودم از خوابم بی خبرم گفته ی بقیه رو به شما دارم میگم اینم نمیدونستم از روی هوش بالا فک نکنم ربطی داشته باسه

خوابگاهی؟ 

یاد خودمون ۱۵ سال پیش تو خوابگاه افتادم 

من خیلی میخوابیدم هرجا گیرم میومد یه بالش و خروپف ..

دوستام همیشه اذیتم میکردن میومدن تکونم میدادن میگفتن آنا آنا آنا .. تا من بیدار میشدم میگفتن بابا برو سرجات بخواب بعدم همگی میخندیدن