2777
2789

اومد خونمون گفت میام دنبالت تو هم باید بیای خونشون. شوهرم گفت تو فقط بگو چشم میام ولی من نمیزارم به هیچ وجه بری‌ . بچه ها من باردارم و دیروز جاریم حمله کرد بهم جلو شوهرم کتکم زد 

الان دوست دارم خودم با زبون خودم بگم نمیام اونجا ولی شوهرم میگه تو نگو چون نمیخوام از زبون تو بشنون میخوام بدونن خودم نزاشتم

اما این منم که کتک خوردم اگه بچه ی داخل شکمم کشته میشد همین‌ها بازم میومدن بگن بیا مهمونیشون؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

متوجه نشدم.سر چی شمارو زد

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

هرچی هم بوده چطور میشه اصبا وقتی ایتجور شده برید خونشون شوهرت چجور میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم.سر چی شمارو زد

تو تایپیک قبلم گفتم اومد خونمون چون تو خونشون تعمیراتی کار میکردن بعد از همون اول شروع کرد به داد زدن سرم بخدا 

بعد من یه کلمه گفتم فلانی چرا داد میزنی گفت تو یکی در دهنتو ببند که باعث شدی پسرعموم (منظورش شوهرمه ) با من بد بشه  یه بارزور زد که منو بزنه شوهرم نزاشت و به خونسردی باهاش برخورد کرد دوباره شروع کرد به گفتن منم اونجا رو ترک کردم رفتم تو اتاق 

دوباره خودشون با زبون آروم حرف میزدن یهویی منو صدا زدن که باید بیای قسم بخوری و....

شوهرت خوب کاری کرده شمام برای اینگه مجبور به رفتن نشی و اوتروز تو عمل انجام دشه قرار نگیری خونه نمون

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

ببین تاپیکلتو خوندم تا متوجه شدم این حیوون ازخدانداره .کسی هم ک خدا نداره بایدازش ترسید بعید نیست حتی طلسم و جادو هم ب جونتون بندازه...خیلی مواظب خودتون باشد.کندر و اسپتد و برگ بو حتماهر روز تو خونه دود کن.باید میگفتی اره گفتم خوبم گفتم مگه الان این رفتارات بیشعورانه اگع نیست پس چیه کاش فقط همون بیشعور بودی از حیوانم نفهمتری.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی بیماره روانیه خوددرگیرو ب شدت حسوده مواظب باش.اون میزنه تو دو برابر بزن.اصلا هودت بدون اینکه کسی بگه میرفتی پزشک قانونی بعد شکایت میکردی تا خساب کار دستشون بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما حتما بگو شوهرت کارشم جدا کنه .بگو خونتونم از اون ساختمون ببره ی جای دور .بیابونم باشه هزار برابر بهتر از اینجاست حداقل آرامش و آسایش دارین‌

از این ب بعدم تو جمع نشستین  یا باهات حرف زد صداشو ضبط کن...یا بگو بچه ات یواشکی فیلم بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما حتما بگو شوهرت کارشم جدا کنه .بگو خونتونم از اون ساختمون ببره ی جای دور .بیابونم باشه هزار براب ...

شوهرم خودش بیشتر از من ازشون کشیده  حتی خواست تو همین روزا بار کنیم ولی به خاطر شرایط من فعلا دست نگه داشته

ی بیماره روانیه خوددرگیرو ب شدت حسوده مواظب باش.اون میزنه تو دو برابر بزن.اصلا هودت بدون اینکه کسی ب ...

روانی که هست بخدا طوری عربده میزد که یه بچه هم به روانی بودنش پی می‌برد

الان من نمیدونم چیکار کنم شیا همش بیدارم اون لحظه ها میاد جلو چشمم از اون بدتر گریه کردم جلوش این بیشتر اعصابمو خورد میکنه