2777
2789

سلام ببخشید بدموقع تاپیک میزنم.من متولد ٨٠ام .میخام درس بخونم برا دانشگاه فرهنگیان ولی هیچ گونه منابعی ندارم سن دانشگاه فرهنگیانو زدن حداکثر ٢٤ سال بنظرتون سال دیگه میتونم کنکور بدم یا نه تورو خدا ی با تجربه جوابمو بده بعد کنکور دو مرحله ای چطوریه باید چطور درس خوند که تو ٢ مرحله امتحان بدی ? هرکی جواب سوالاتمو کامل داد براش ١٠ تا ایه الکرسی به نیت عاقبت بخیری تو زندگیش میخونم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منابع رو که خودشون دادن دینی دهم یازدهم و س فصل کتاب استاد قرائتی

مگ الان 22 سالت نیست؟ خب کنکور اردیبهشت میتونی بدی دیگ 

سال بعد مگ نمیشه 23 سالت؟ خب ینی بازم میتونی بدی دیگ البته هیچجا قطعی نگفتن که سال بعد هم کنکور فرهنگیان برگزار میکنن یا نه

و اینکه دو مرحله ای منظورت چیه؟ منم یماه پیش میخوندم برا فرهنگیان ولی ولش کردم شاید منظورت مصاحبس که اگه کنکور قبول شی بذید بری مصاحبه بدی اونم تو قبولی تاثیر داره

راستی حتما برو خرداد ترمیم کن معدل هم تاثیر داره دروس تخصصی فرهنگیان هم از همون رشته ایه که میگم خرداد ترمیم کن ینی اگ تجربی باشی زیسها فیزیک شیمی ریاضیه

مگه ثبت نام نکردی؟ ثبت نام که دوماه پیش بود دیگ تو ته تهش تا اردیبهشت که بشه 23 سالت 

یعنی امیدی هست سال جدید محکم بخونم بعد ببخشید منظورتون چیه ممکنه سال بعد کنکور فرهنگیان برگزار نشه ?

منابع رو که خودشون دادن دینی دهم یازدهم و س فصل کتاب استاد قرائتی مگ الان 22 سالت نیست؟ خب کنکور ار ...

ن میخامدجوری محکم بخونم که مستقیم دانشگاه قبول بشم نیازی به مصاحبه نداشته باشم چون مصاحبه ریسکش بالاست شاید تو مصاحبه قبول نشدم

یعنی امیدی هست سال جدید محکم بخونم بعد ببخشید منظورتون چیه ممکنه سال بعد کنکور فرهنگیان برگزار نشه ?

میدونی امسال خیلی بهتره چون اولین سالیه ک برگزار میشه احتمالا سوالا راحت ترن و اگه این دوماه وقت میکنی بخونی جمش کن بره دوماه وقت بزار شاید شد... 

اخه فقط برا امسال گفتن کنکور فرهنگیان داریم نمیدونم سالای بعد هم برگزار میشه یا نه ممکنه سال دیگ یدف بگن همون کنکور سراسری با فرهنگیان ادقام شه... ی سرچ بزن گوگل ببین قطعی گفتن فرهنگیان 1404 هم هست یا ن

ی دوتا هم برام ایت الکرسی بخونی کارم را میفته😅