2777
2789

نه اصلا 

روبیکا فقط فقط نت حروم میکنه به جاش برو اینستا یا تلگرام اصلا سعی نکن از برنامه های ایرانی کسب درآمد کنی چون بدرد نمیخوره 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی ایتا که فقط باید کلیییی پول تبلیغ بدی تا بتونی خودتو بکشی بالا.(حالا روبیکارو نمیدونم)

که نصف نصف همون پول رو خرج اینیستا کنی بردی

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

واقعا😢چقد خوشحال شدم میشع ازش درامد زایی کرد

آره واقعا ... الان روبیکا شروع کرده کرم میریزه هر چی محتوا داخل چنلت میزاری بی دلیل حذف میکنه ، برو تلگرام اونجا خیلی خیلی بهتر از روبیکاست ، روبیکا فقط نت میخوره همین

ممنونم مگه تلگرامم همچین امکانی داره؟

پس چی ... تلگرام هزار برابر امکاناتش بهتر و بیشتر از روبیکاست ولی برنامه خارجی 

من با یه شماره چند کانال درست کردم و داخل هر کدوم چند فیلم با حجم بالا اپلود کردم( مثلا فایل های ۳۰۰ تا ۷۰۰ مگابایت یا یه گیگ)

بعد رفتم داخل تنظیمات و برنامه ها حافظه کش روبیکا رو پاک کردم

حالا با کانال های دیگه ای از شماره دیگه که ساختم دانلود میکنم انگار برا هر گیگ دانلود هزار تومن میده 

گفتن برا هر کانال سقف روزاتش ۸ تومنه بعضی ها چند کانال زدن و فیلم اپلود کردن و با هر کانال روزی ۸ تومن درمیارن

برا دانلود دوباره بعد دانلود هم باید برین داخل مدیریت فایل و اون فایل ها رو حذف کنین(البته شاید برا دانلود دوباره همون فایل ها از کانال دیگه باید استفاده کنین نمیدونم)

من فیلم تکراری داخل کانالها نمیزارم مثلا بعضی هاش فیلمن بعضی هاش کارتون بعضی هاش فوتبال و فایل هاش تکراری نیستن 

البته سرعت نت همراه اول پیش من افتضاحه و نت نامحدود بدردم نمیخوره  و چند روزه شروع کردم

با ایرانسل سرعتش بهتره

بستگی به سرعت نت داره

و اینکه چقدر انتظار پول داشته باشی

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

من با یه شماره چند کانال درست کردم و داخل هر کدوم چند فیلم با حجم بالا اپلود کردم( مثلا فایل های ۳۰۰ ...

و اینکه میگن حجم نت نامحدود تا صد گیگه 

بعضی ها هم‌میگن دوباره بیشتر از صد گیگ شده

بهرحال پیش من سرعت نت همراه اول کمه و حجم دانلود کمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12947388/کانال-روبیکا-کسب-درآمد?postId=328451088

بسته اگه کسی باشه دانلود کنه براتون مثلا فالوور ها خیلی خوبه 

من کسی نیست کتمان رو دنبال کنه و حتی فیلم الکی گزاشتن نه بدرد به خور 

روبینو هم چند فیلم کوتاه گزاشتم و چند تا دانلود کردن ولی پول کمی داد شاید باید بیشتر ادامه میدادم

ولی خب صد تا تک تومنی هم نداد که بگم خوب بوده و ادامه بدم

بله من استفاده کردم و خوبه این دوستانی که میگن برو تلگرام اینستاگرام این اپ ها این قابلیتو ندارن داخل این اپ ها باید اول خودتو بکشی بالا پیج و کانال بزنی بعد از پول تبلیغات درامد دربیاری ولی این درامد زایی روبیکا اصلا ممبر نمیخواد خودت یه کانال بزن ۱۰ گیگ فیلم داخلش اپلود کن بعد برو حافظتو پاک کن باز دوباره دانلودشون کن این کارو مرتب تکرار کن تقریبا به ازای هر گیگ ۵۰۰ تومن میده یعنی ۱۰ گیگ ۵ هزار  البته اول بسته نامحدود عالی بود یه ماهو استفاده میکردی اما الان ۱۰۰ گیگ بیشتر کند میشه ولی واسه روبیکار تا ۲۰۰ گیگ هم میتونی یعنی با یه بسته ۱۰۰تومن درمیاری

بعضی سایت ها خوندم برا صوت و متن رایگانه ولی من امتحان کردم رایگان نبود شاید حجم کمتری مصرف کنه

پیدا کردن فیال صوتی با حجم زیاد سخته من صوت  فایلهای بالای۳ ساعتی یوتیوب رو دانلود کردم خواستین از کانالم دانلود کنین و استفاده کنین

البته گفتم شاید به اندازه همون فایل فیلم حجم ببره امشب دوباره مصرف نت رو امتحان میکنم ببینم کمتر مصرف میکنه یا نه

Rubika.ir/voice01