2777
2789
عنوان

فرش راه پله رو با چی فیکس کردین

249 بازدید | 9 پست

بجز این چسبیا

فرش یه تیکه خریدم جدا جدا نیست

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی یه سنگ بذار روش نه چسب میخوای نگیره،، فرشت چطور بگیره

😁😁😁

عالی بود شعرت

جدیدا دیدم با میله استیل فیکس میکنن گفتم شاید کسی اینجا استفاده کرده خواستم بپرسم از کجا خریده😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
میله پله 

اره همینو میخوام نمیدونم از کجا باید تهیه کنم

اره همینو میخوام نمیدونم از کجا باید تهیه کنم

از این مغازه ها که نرده آهنی درست میکنن . یا یه گشتی توی اینترنت بزن حتما پیدا میکنی . مشابه میله های دیواری آویز حوله و ایناس.  از ابزار فروشی ها هم میتونی  بپرسی

از این مغازه ها که نرده آهنی درست میکنن . یا یه گشتی توی اینترنت بزن حتما پیدا میکنی . مشابه میله ها ...

مرسی گلم