2777
2789
عنوان

داداشم فحش میده همش

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 47 پست
الگو داشته دورو برش ۱۰۰ درصد اول اون بزرگتر رو درستش کنین حرفهاش رو بزرگ نکنین بهیجوجه هم نفهمه که ا ...

خوانواده ما کلا آروم هستن مثلا یه فحش خفشو من ازشون نشنیدم این مدرسه رفت اینجوری شد 

وحشیه بخدا برادر بزرگترم بهش یچیزی گفت گرفت یقه شو کوبیدش به دیوار 😐 گف تو چیمیگی بچه ک....

یا خدا😐😐😐😐 پدر و مادرت چیزی نمیگن؟

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم فشار خون داره سریع بی حال میشه وقتی دعوا میشه پدرمم فقط داد میزنه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به جای این کارا بابات بزنه توی گوشش⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩ بعد خدای نکرده کارایی میکنه که جمع کردنی نیست( انشالله که اینطوری نمیشه!)

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
به جای این کارا بابات بزنه توی گوشش⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩ بعد خدای نکرده کارایی میکنه که جمع کردنی نیست( ...

پدرم میگه نمیخوام روش تو رویی من باز شه باید تحویل پلیس بدیمش فقط🤦‍♀️🤦‍♀️

پدرم میگه نمیخوام روش تو رویی من باز شه باید تحویل پلیس بدیمش فقط🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم اینطوری واسه خودتون بد میشه به نظرم، دیگه رویی مونده که باز شه؟؟

اخه انقدر حقیر هست یهو دست رو پدرم بلند کنه بد تر میشه🤦‍♀️💔

ای وای، اگه خدای نکرده اینطوری سد همتون بریزین سرش😐😂 جدی میگم

اخه چطوری کنترلش نمیکنین تو این دور و زمونه ی خراب

یه مدلیه من ندیدم مثلش اصلا هیچی نمی‌فهمه ی روز میاد خونه ی روز نمیاد اصلا جواب نه سوال میده نه هیچی روانشناس هم گفت تا خودش نخواد بدتر هم میشه

😂😂😂😂😹😂😹😂😹😂😹😂😹😹😂اینجوری بدتر میشه ولی 

نه ولی بعد زندانیش کنین😐😂