2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای خیلی بدی کردیم و همدیگرو زدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا هنوز فکرش درگیر دعواتونه خیلی سنش کمه واسه هضم این اتفاقات کاش قتی شروع میکنید به دعوا کردن یذ ...

آره سعی می کنم از این به بعد بخاطر بچه م سکوت کنم شوهرم که شعور نداره

دختر منم خیلی ترسیده بود. ۸ سالشه.دوست دارم جدا بشم ولی نمیشه.تحمل شوهرم واقعا برام عذاب آور شده.کاش ...

بخاطر همین بچه ها موندیم والا وگرنه حیف عمری که پای این مردا حروم بشه

آره سعی می کنم از این به بعد بخاطر بچه م سکوت کنم شوهرم که شعور نداره

خیلی رو خلق خوی بچه تاثیر میزاره

بعد ها یه سری رفتارا ها نشون میده یا خیلی گوشه گیر میشه یا تهاجمی میشه

بعد هعی فکر می کنید که چرا مثلا بچه باید همچین رفتاری نشون بده

قافل از اینکه یه سری صبحت هایی و شنیده ک نباید میشنیده ،یه سری چیزارو دیده ک نباید می‌دیده 

اینا از لحاظ روانی بچه رو داغون میکنه

بهترین کارو می کنید اگر سکوت کنید ،شوهرتون بسپارید به خدا

یه جایی شاید دیر ولی بلاخره متوجه‌ ظلمی ک در حق بچه اش و زندگیش کرده میشع

خیلی رو خلق خوی بچه تاثیر میزاره بعد ها یه سری رفتارا ها نشون میده یا خیلی گوشه گیر میشه یا تهاجمی ...

ممنون از راهنماییت 

خدا بهم صبر و تحمل بده سکوت کنم من. خیلی حاضر جوابم ولی واقعا امشب بخاطر پسرم بهم ریختم

مخصوصا وقتی دیدم بیدار مونده

ممنون از راهنماییت  خدا بهم صبر و تحمل بده سکوت کنم من. خیلی حاضر جوابم ولی واقعا امشب بخاطر پ ...

حرف مفت ارزش جواب دادن نداره

ولش کن همسرتو هروقت دیدی حرف نامربوط میزنه برو با بچت بازی کن کاری ک دوس داری انجام بده خودتو سرگرم کن که دامن نزنی به بحث

هیچی ارزش آرامش و سلامتی بچتو نداره